Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Absolventă a Colegiului ”HCC” din Alba Iulia, admisă cu 10 la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O absolventă a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Diana Antonia Safta, a fost admisă cu 10 la Facultatea de Farmacie a Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Diana Antonia01

Doi absolvenți au obținut nota 10 la examenul de admitere la Facultatea de Farmacie din Cluj-Napoca, între care și absolventa Diana Antonia Safta (foto). Ultimul dintre cei 90 de candidați admiși la buget a obținut nota 7,9. Examenul a avut loc în 25 iulie.

De altfel, mai mulți absolvenți ai Colegiului ”HCC” din Alba Iulia au fost admiși la Universitatea de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca, iar unul la UMF ”Carol Davila” București.

Astfel, la Medicină, pe locurile bugetate au intrat la UMF Cluj-Napoca Ioana Vințan – 8,4, Andreea Carlogea – 8,3 și Darian Blănaru – 7,84. La medicină au fost scoase la concurs 300 de locuri subvenționate de la bugetul de stat, iar mediile de intrare au fost cuprinse între 9,85 și 7,83

La Farmacie, Dolores Ștef a fost a treia admisă, cu 9,94, iar ceilalți elevi care au studiat la ”HCC” și vor să devină farmaciști sunt: Dana Stanciu – 9,64, Diana Alexandra Irimie – 9,39, Ana Alexandra Truța – 9,13 și Bianca Hărpian Cheșcheș – 8,49. Mihai Buza a fost admis la UMF ”Carol Davila” București.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea