Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, la Novara FC, tot în Serie C, după ce a prelungit cu Sassuolo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Mărginean, jucătorul de 21 de ani originar din Zlatna, va evolua în sezonul viitor tot în Serie C, la Novara FC, după ce a prelungit, până în 2025, contractul cu Sassuolo Calcio. Practic este un “déjà vu” pentru internaționalul român, care și în vara trecută a fost cedat, sub formă de împrumut la ACR Messina.

Novara FC este, la rându-i o nou-promovată după ce a câștigat, sezonl precedent, Grupa A din Serie D. La clubul piemontez, înființat în 1908, care în 2021 și-a dat “restart”, a activat timp de doi ani un alt conjudețean, aiudeanul Andrei Cordea (până în 2019), actualmente la FCSB, după ce a trecut pe la Hermannstadt și Academica Clinceni. “Gli Azzurri” îl au antrenor pe Marco Marchionni (42 de ani, internațional al Italiei, jucător în Serie A la Juventus, Fiorentina sau Parma) și susțin meciurile interne pe Stadio “Silvio Piola” (capacitate 17.875 locuri)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

La începutul pregătirii estivale jucătorul din Alba a fost cooptat de Sassuolo în lotul “negru-verde” (echipa din Seire A) și a evoluat a doua repriză a amicalului cu Real Vicenza, scor 10-1 (8-1). Mărginean s-a transferat la începutul anului 2019 la Sassuolo Calcio și a fost folosit până vara trecută la campionatele Primavera (58 de meciuri, 14 goluri și 6 pase decisive). În ediția anterioară a fost împrumutat la ACR Messina, nou-promovată în Serie C, cu care a evutat retrogradarea (19 prezențe, 4 goluri și un asisst). Mărginean a fost convocat la diverse loturi naționale ale României, din toamna trecută a fost le România Under 20, iar în acest an a ajuns și la reprezentativa de tineret.

Sursa foto: Cătălin Sărmășan (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea