Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, la Dinamo | După 4 ani în Italia, mijlocașul aproape de revenirea în România

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Mărginean, mijlocașul originar din Zlatna, este foarte aproape să fie înregimentat de Dinamo București, formație promovată recent pe prima scenă.

Fotbalistul va împlini 22 de ani în 3 iulie, iar în ultimii 4 ani și jumătate a evoluat în Italia, fiind achiziționat de Sassuolo, al cărui căpitan a fost la Primavera. A fost împrumutat în ultimele două sezoane în Serie C, la ACR Messina, respectiv Novara, asta după ce, vara trecută semnase prelungirea înțelegerii cu „neroverdi” până în 2025, efectuând pregătirea alături de echipa mare. Pentru Novara a susținut 31 de partide și a marcat 5 goluri.

Mărginean a fost convocat, în timp, la diverse loturi naționale ale României, iar în ultima vreme la Under 20 și reprezentativa de tineret

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Conform Gazetei Sporturilor Dinamo își dorește să scape de interdicția la transferuri cât mai curând posibil, și continuă să caute oportunități de transfer atunci când vor primi aprobarea FIFA. Pe lista de priorități a dinamoviștilor se află mijlocașul Andrei Mărginean (21 de ani, Sassuolo), dar și un portar prezent la Euro U21, turneul care are loc în aceste zile. Mijlocașul central Andrei Mărginean, în vârstă de 21 de ani și aflat sub contract cu echipa Serie A, Sassuolo, se află pe lista de priorități a „câinilor”. Mărginean și-a dezvoltat abilitățile în fotbalul italian, evoluând în ultimii patru ani pentru echipele de juniori ale lui Sassuolo, fiind împrumutat și la Messina și Novara. „Câinii” așteaptă finalul lunii iunie, întrucât au semnale că Mărginean ar putea deveni liber de contract. Și atunci ar putea să-l ia gratis pe tânărul fotbalist care a jucat la toate naționalele de juniori ale tricolorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea