// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

”Ziua Rozelor”, sâmbătă, 30 iunie, la Aiud: Tradiționala paradă cu trăsuri și biciclete decorate cu trandafiri, dansuri, concert Compact și artificii

Sâmbătă, 30 iunie 2018, toţi iubitorii de trandafiri sunt aşteptaţi la ”Ziua Rozelor”, un eveniment plin de culoare şi parfum. 

Ca în fiecare an, vom celebra acest rege al florilor, trandafirul, dar şi pe cei care îl produc de atâtea generaţii cu multă dragoste şi mai ales pricepere.

Startul acestui eveniment îl vor da elevii școlilor aiudene, care se vor întrece încă de vineri în decorarea bicicletelor și tricicletelor pentru parada ce va avea loc în următoarea zi.

Programul va cuprinde tradiționala Paradă a Rozelor (cu plecare de la Colegiul Naţional Bethlen Gabor din Aiud) la care participă Fanfara judeţului Alba, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri, după care programul va continua în Parcul Rozelor din Ciumbrud cu dansuri cu majorete, dansuri populare, concursuri (Cel mai frumos stand, Cel mai frumos aranjament de trandafiri şi Duelul Rozelor), tombolă cu premii, vizită ghidată la câmpurile de trandafiri, recitaluri de muzică populară şi uşoară, degustare de produse obţinute din trandafiri şi produse locale, foc de artificii şi Balul Rozelor.

Evenimentul va culmina cu concertele susţinute de formaţiile Compact și Titan, care vor oferi un spectacol live de excepţie, urmat de un spectaculos foc de artificii.

Evenimentul ”Ziua Rozelor” este organizat de către Consiliului Județean Alba împreună cu Primăria și Consiliul Local Aiud, în parteneriat cu Asociația Amicii Rozelor filiala Ciumbrud, Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba, Asociația Alba – AFRODA, Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” din Ciumbrud şi Grupurile de Acţiune Locală Pe Mureş şi pe Târnave şi Munţii Metaliferi, Trascău și Muntele Mare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419