Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua Rozelor, la Ciumbrud-Aiud, în 27 iunie: Paradă fastuoasă, dansuri, concursuri, recitaluri sau artificii. Programul complet

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Rozelor, ediția a XIV-a, va fi organizată la Ciumbrud în 27 iunie. Zeci de producători de trandafiri vor fi prezenți, sâmbătă, cu începere de la ora 10.00, în parcul din centrul Ciumbrudului. Ei se vor întrece și în acest an în ornarea standurilor și vor încerca să realizeze cele mai originale aranjamente florale.

Ziua Rozelor Ciumbrud1 Ziua Rozelor CiumbrudLocalitatea Ciumbrud este recunoscută pentru trandafirii cultivaţi aici şi ca de obicei, în ultima sâmbătă a lunii iunie a fiecărui an, iubitorii trandafirilor sunt aşteptaţi la această sărbătoare pentru a aduce omagiu acestei nobile flori dar şi pricepuţilor cultivatori din judeţul nostru.

Începând cu ora 9.00, organizatorii au pregătit numeroase momente atractive pentru toţi iubitorii de trandafiri: Parada Rozelor (plecare de la Colegiul Naţional Bethlen Gabor din Aiud) la care participă Fanfara judeţului Alba, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri, după care programul va continua în Parcul Rozelor din Ciumbrud cu dansuri cu majorete, populare şi de sportive, concursuri (Cea mai frumos împodobită bicicletă, Cel mai frumos aranjament de trandafiri şi Duelul Rozelor), tombolă cu premii, degustare de vinuri, recitaluri de muzică populară şi uşoară, Foc de artificii şi Balul Rozelor.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Filiala Judeţeană Alba a Asociaţiei Amicii Rozelor din România în parteneriat cu Primăria municipiului Aiud, Asociaţia Alba – Afroda, Liceul Tehnologic Agricol “Alexandru Borza” Ciumbrud şi Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea