Rămâi conectat

Curier Județean

Zilele orașului Teiuș 2022: Cetățenii au avut parte de premierea elevilor merituoși, a câștigătorilor competițiilor sportive și un minunat spectacol

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zilele orașului Teiuș 2022: Cetățenii au avut parte de premierea elevilor merituoși, a câștigătorilor competițiilor sportive și un minunat spectacol

Atmosfera calda, atat la propriu cat si la figurat, ambianta deosebita intr-o noua locatie, oameni destinsi si dornici sa se intalneasca si sa discute impreuna, totul sub umbrela sarbatorii „Zilelor orasuluui Teius” editia a XV-a, desfasurata sambata la Teius, in Parcul Feroviar al orasului!

Cu mic, cu mare, teiuseni sau prieteni ai Teiusului, dupa doi ani in care placerea de a socializa si de intalnire a fost inabusita de pandemia care ne-a marcat tuturor vietile, sambata 27 august, Parcul Feroviar al orasului a fost locul in care s-au desfasurat principalele activitati ale sarbatorii „Zilelor orasului”.

Nu au lipsit premierile la scena deschisa a castigatorilor competitiilor sportive desfasurate cu acest prilej (tenis cu piciorul, fotbal, tenis de masa, campionat de sah- impecabil organizat si gestionat de CAR CREDIT TEIUS), a concursului de biciclete ”Teius Bike”, dar si a politistului local al anului 2021, in persoana domnului Ban Constantin, a formatiei SVSU Teius si a celor ce prin mainile, mintea si priceperea lor au dat si dau o fata noua orasului nostru.

De asemenea elevii merituosi, si-au primit pentru mintea si efortul lor, o binemeritata recompensa, asa cum se procedeaza de cativa ani la Teius. Un numar mare de personalitati judetene si locale ne-au fost alaturi. Alaturi de primarul Mirel Vasile Halalai s-au aflat un numar mare de personalitati judetene si locale, domnii Calin Maties – senator PSD, Ion Dumitrel – presedinte C.J. Alba, vicepresedintii Consiliului Judetean Alba, Marius Hategan si Dumitru Fulea, prefectul judetului Alba, Nicolae Albu si subprefectul Corneliu Muresan.

Un spectacol moderat de distinsa doamna Daniela Floroian si sustinut de ansambluri folclorice consacrate si cunoscute, polarizate in jurul a zece ani de activitate ai „Ansamblului „Dor Teiusan”, interpreti de marca, totul finalizat de un show live de exceptie al artistului Ovidiu Rusu, acestea au fost ingredientele unei zile de adevarata sarbatoare asteptata cu nerabdare de teiuseni si nu numai.

Felicitari Primariei si Consiliului Local Teius, multumim sponsorilor si tuturor celor care au fost alaturi de noi!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea