Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Zgonea, la Alba Iulia: Nu avem ce să reproșăm Guvernului, dar sunt anumite sincope pe care nu le înțelegem

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a spus, duminică, la Alba Iulia, că social-democrații nu au ce să reproșeze Guvernului Cioloș, dar sunt ”anumite sincope” pe care nu le înțeleg, una dintre ele fiind ”strict legată de Ministerul Sănătății”.

Valeriu Zgonea a precizat, vorbind despre îmbolnăvirea copiilor din Argeș, că social-democrații sunt nemulțumiți de modul în care se gestionează cazul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Zgonea01

”Până acum lucrurile sunt în parametri normali, nu avem ce să reproșăm. Până acum. Sunt anumite sincope pe care nu le înțelegem. Una dintre ele este strict legată de Ministerul Sănătății, cealaltă este legată de o anumită comunicare a unor miniștri care îi pune într-o situație delicată pe românii care au rămas acasă, care nu au poate un venit cum au ei. Să nu uităm că trebuie să ne adresăm românilor pentru că facem politici publice pentru românii din România, de aceea este Guvernul României. Avem un dialog constant și cu domnul Cioloș și cu ceilalți miniștri. Eu le cred slăbiciuni inerente generate de o lipsă de experiență într-un mandat public. Una peste alta, deocamdată nu am văzut abordări care să afecteze politicile publice pe care noi le-am propus”, a arătat Zgonea.

Liderul social-democrat a afirmat, răspunzând unei întrebări, că ”moțiunea de cenzură este oricând pe tapet”, dar până în moment nu au fost dezbateri pe acest subiect în interiorul partidului.

”Moțiunea de cenzură este oricând pe tapet. Și azi pentru miercuri. Și miercurea viitoare pentru joia viitoare. Oricând! Până la sfârșitul sesiunii parlamentare, dacă cineva din acest Guvern intervine ca actor politic, dacă are abordări de acest gen, sunt instrumente asupra domniei sale. Dacă e ministru, moțiunea simplă, dacă lucrurile sunt grave la nivelul guvernului, moțiunea de cenzură. Dar repet, în acest moment eu nu am văzut nicio dezbatere în interiorul partidului cu privire la această chestiune”, a afirmat Zgonea.

Președintele Camerei Deputaților s-a aflat, duminică, în județul Alba, vizita fiind efectuată în vederea pregătirii alegerilor locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea