Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

YouthBank: Echipa „AS” desfăşoară activităţi cu caracter artistic, în cadrul proiectului „Artă pentru juniori”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa AS01Echipa “AS”, formată din eleve de la Liceul de Arte “Regina Maria” împreună cu un număr de zece voluntari, a efectuat în perioada 21-28 Mai vizite la Centrul Ansberg, Centrul Iulia și Centrul Sf. Vasile cel Mare. Vizitele au avut drept scop stimularea imaginaţiei şi gândirii celor peste 40 de tineri participanți din cele trei centre.

Pe lângă activitățile cu caracter artistic, voluntarii au realizat o serie de activități de natură a le stimula tinerilor imaginația. Deși perioada de implementare a proiectului se încheie în data de 2 iunie, voluntarii sunt deciși să continue desfășurarea acestor activități în centrele menționate, reprezentanții unuia dintre centre solicitându-le realizarea unui desen de tip grafitti în incinta centrului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ultima activitate din cadrul proiectului se va desfășura în data de 1 iunie și va consta amplasarea unui stand în zona din apropierea traseului celor trei fortificații, în cadrul căruia se vor expune lucrările realizate de tinerii din cele trei centre, se vor presta gratuit servicii de facepainting și se vor desfășura activități specifice pentru copii.

Proiectul „Artă pentru juniori” este un proiect finanțat de Fundația Comunitară Alba prin programul YouthBank. Principalii parteneri locali sunt Consiliul Local si Primaria Municipiului Alba Iulia, Dacia Market si Giro, fiind coordonat la nivel național de Asociatia pentru Relatii Comunitare. Organizația gazdă este Asociația Despărțământul “Eugen Hulea” Astra Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier” Marți, 23 aprilie, în foaierul modernei construcții care adăpostește Centrul Cultural din Vișeu de Sus, a avut loc gala de decernare a premiilor ediției a XXII-a a Festivalului-concurs de satiră și umor „Zâmbete în Prier”, festival la care reprezentantul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea