Rămâi conectat

Curier Județean

Vreţi să luaţi parte la un record mondial Guinness? Până în 16 septembrie vă puteți înscrie la ”Cel mai mare 100”, de la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vreţi să luaţi parte la un record mondial Guinness? Haideți la Alba Iulia la cel mai spectaculos record mondial al Centenarului, alături de familie, prieteni, colegi. Până în 16 septembrie vă mai puteţi înscrie, atât cu clasa din care faceţi parte, cât şi individual sau în grupuri mici de adulţi şi copii – anunță reprezentanții administrației locale.

În această toamnă, în zilele de 29 și 30 septembrie, Asociația 11even din Cluj-Napoca, alături de Primăria Alba Iulia și Kaufland România, organizează un festival de excepție – Bucurie în Mișcare – implicând comunitatea din orașul Unirii pe parcursul celor 2 zile în zeci de jocuri, concursuri și activități care implică mișcarea.

Pentru că în 2018 sărbătorim 100 de ani de la Marea Unire, ne-am gândit să marcăm acest festival printr-un eveniment cu totul special. Ne propunem să strângem mii de persoane, din Alba-Iulia și din alte comunități din Transilvania și împreună să formăm #CelMaiMare100. Acest eveniment va fi organizat în prima parte a zilei de 29 septembrie, în debutul Festivalului Bucurie în Mișcare și va beneficia de prezența unei echipe de evaluare de la Guinness World Records pentru a confirma acest record mondial.

Este un demers excepțional, care poate să rămână pentru mulți ani de aici înainte în memoria copiilor și tinerilor care vor lua parte la #CelMaiMare100!

Proiectul #CelMaiMare100 este realizat de Biroul de Proiectare Străjan din Alba Iulia și acoperă întreaga arie de platou din zona de șant de la Poarta IV a intrării în Cetate. Asociația 11even, alături de partenerii săi, propune acest eveniment în special copiilor și tinerilor, pentru că vrea să-i ajute să învețe altfel despre istoria României și să le arate că și lor le stă în putere să facă lucruri pozitive pentru țară.

Până în data de 16 septembrie 2018 sunt disponibile următoarele variante de înscriere în cadrul evenimentului #CelMaiMare:

Înscrierea claselor primare, de gimnaziu și de liceu din Alba Iulia, din alte localități din județul Alba și din alte județe prin completarea formularului următor: ÎNSCRIERE CLASĂ / ȘCOALĂ
Înscrierea individuală, sau în grupuri mici de adulți și copii prin completarea formularului următor: ÎNSCRIERE INDIVIDUALĂ / GRUP MIC

Note:

Înscrierea claselor de elevi sau a școlilor se va face de către coordonatorul de grup (director de școală, diriginte, profesor). Înscrierea este destinată EXCLUSIV claselor de elevi de gimnaziu și liceu, iar din clasele primare se acceptă doar clase de a III-a și a IV-a. Copiii de grădiniță și din clasele I-a și a II-a pot participa doar însoțiți de părinți și pot fi înscriși în formularul de înscrieri individuale.

Înscrierile se fac în limita planului arhitectural. După înscriere, veți fi contactați de un reprezentant al Asociației 11even pentru a confirma participarea sau prezența pe lista de așteptare și pentru a oferi detalii despre de desfășurarea evenimentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea