Rămâi conectat

Actualitate

VREMEA în Transilvania și la munte, până în 8 octombrie. Când sunt prognozate ploi

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat o estimare a valorilor termice medii pentru perioada 25 septembrie – 8 octombrie 2017.

Potrivit meteorologilor, în Transilvania, în primele două zile ale intervalului, temperatura aerului va avea valori normale pentru ultima decadă a lunii septembrie, cu medii regionale ale maximelor de 21…22 de grade și ale minimelor de 8…9 grade.

Apoi, până la sfârșitul primei săptămâni, vremea se va răci și, astfel, media valorilor diurne va fi de 15…16 grade, iar a celor nocturne de 2…3 grade.

În cea de-a doua săptămână temperatura aerului va fi în creștere până la medii ale maximelor de 18…19 grade și ale minimelor de 7…8 grade.

Probabilitatea de ploaie va fi ridicată în intervalul 3-8 octombrie.

La munte
În primele două zile ale intervalului valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei, cu medii ale maximelor de 12…13 grade și ale minimelor de 4…5 grade. Apoi, până la sfârșitul lunii septembrie vremea se va răci treptat, media valorilor diurne va fi de 8…9 grade, iar a celor nocturne de -1…1 grad.

În prima sâptămână a lunii octombrie, temperatura aerului va fi în creștere, astfel că mediile valorilor diurne vor fi de 11…12 grade și ale celor nocturne, de 4…5 grade.
În zilele de 25, 26 și 27 septembrie, pe arii restrânse vor fi precipitații slabe. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere după data de 3 octombrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea