Rămâi conectat

Actualitate

Vrei să te îmbogățești? Sfaturi de la 1937

Mondoc Adriana

Publicat

în

O carte publicată în anul 1937 de unul dintre consilierii fostului preşedinte american Franklin D. Roosevelt este considerată şi în ziua de azi un ghid de referinţă de cei care visează să facă avere. Volumul documentat de scriitorul Napoleon Hill în timpul Marii Recesiuni din anii ‘30 se bazează pe sfaturi primite de la 500 dintre cei mai de succes oameni de afaceri americani, la acel moment.

„Think and Grow Rich“ este intitulată cartea care te învaţă cum să-ţi drămuieşti banii, să investeşti cu cap, să scapi de datorii şi să te descurci într-o lume în care banul a făcut dintotdeauna diferenţa.

1. Fixează-ţi în minte suma exactă de bani pe care ţi-ai dori să o dobândeşti. Nu este suficient doar să-ţi spui că vrei să ai mulţi bani într-o bună zi. Stabilirea unei sume concrete joacă un rol important din punct de vedere psihologic, conturează mental un scop definitiv.

2. Nu este realist să crezi că poţi primi ceva fără să dai nimic în schimb. Prin urmare, determină exact lucrul pe care intenţionezi să-l faci sau efortul pe care îl vei depune pentru a obţine banii visaţi.

3. Stabileşte o dată exactă până la care vei reuşi să dobândeşti suma fixată.

4. Nu sta pe gânduri. Imediat după ce ai pus la punct un plan pentru a duce la îndeplinire ceea ce ţi-ai propus, începe să-l urmezi, indiferent dacă te simţi pregătit sau nu.

5. Scrie pe o foaie suma de bani pe care intenţionezi să o obţii, termenul limită până la care vei încerca să faci rost de banii respectivi, descrie ceea ce vei face sau vei oferi în schimbul averii, precum şi etapele planului pe care îl ai în minte.

6. Citeşte declaraţia scrisă cu voce tare, de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. După un timp în care te vei motiva în acest fel, vei ajunge să simţi că te afli deja în posesia banilor după care tânjeşti.

Sursa: historia.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea