Rămâi conectat

Actualitate

VOUCHERE pentru testare rapidă: Cum vrea coaliția PSD-PNL să asigure testarea angajaților și ce valoare vor avea acestea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VOUCHERE pentru testare rapidă: Cum vrea coaliția PSD-PNL să asigure testarea angajaților și ce valoare vor avea acestea

Membrii coaliției de guvernare au discutat, vineri, despre măsurile care vor fi introduse prin certificatul verde, una din variantele luate în calcul fiind acordarea de către stat a unor vouchere gratuite pentru testare.

Legea ar urma să oblige angajații să prezinte certificatului verde la locul de muncă, dacă rata infecțiilor depășește un anumit prag. Pentru ca angajații nevaccinați să aibă timp să se vaccineze după intrarea în vigoare a legii, pentru o perioadă de 45-60 de zile necesară efectuării a două doze de vaccin, statul ar putea acord vouchere gratuite în valoare de aproximativ 50 de lei pentru ca angajații respectivi să se poată testa când merg la serviciu, a discutat coaliția.

O altă idee discutată în coaliție a fost simplificarea testării prin crearea de centre de testare rapidă în mall-uri, farmacii, piețe, la locul de muncă și în supermarket-uri sau centre comerciale.

Intenția coaliției este ca legea certificatului verde să treacă de Parlament până la Crăciun. O decizie finală este așteptată lunea viitoare.

În paralel, AUR ar intenționa să facă un amplu protest la Parlament, împotriva certificatului verde, pe 21-22 decembrie.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930

Unirea Ziarul

Publicat

în

Abilitatea unică pe care o au oamenii cu o anumită grupă de sânge. Studiile confirmă o teorie din anii 1930 Descoperirea recentă despre grupele de sânge a adus la lumină un aspect fascinant al personalității umane. Aceste grupe nu numai că oferă informații despre compatibilitatea medicală, ci și despre abilitățile și comportamentele individuale. Un studiu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea