Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vouchere de energie 2023: Cum poți afla câți bani mai ai pe cardul de energie și unde poți suna în cazul în care nu l-ai primit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vouchere de energie 2023: Cum poți afla câți bani mai ai pe cardul de energie și unde poți suna în cazul în care nu l-ai primit

În cursul lunii septembrie, beneficiarii cardurilor de energie vor primi o nouă tranșă de 700 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Întrucât foarte mulţi oameni au nelămuriri cu privire la utilizarea acestora, consultarea soldului (banii rămaşi după efectuarea unei plăţi) şi, de asemenea, mulţi oameni care ar fi trebuit să primească aceste carduri nu au intrat în posesia lor, vă oferim o sinteză a celor mai importante informaţii furnizate de către autorităţi.

De exemplu, soldul cardului, câți bani se mai află pe el, se poate afla astfel:

– prin dovada serviciilor de mandat poștal care are înscris soldul după fiecare plată efectuată de beneficiarul sprijinului, inclusiv în cazul în care plata s-a realizat prin intermediul poștașului, la domiciliul beneficiarului;

– prin accesarea site-ului Poștei Române (click aici) pentru afișarea electronică a soldului.

Unde puteţi suna dacă aveţi nelămuriri

În acest caz, românii pot suna la 0319966, numărul de call center-ul pentru care Poșta a mobilizat peste 50 de angajați, unde vor primi informații suplimentare și vor fi îndrumați, dacă situația poate fi corectată.

Alte informaţii utile:

Ajutorul are forma unui card emis pe suport de hârtie, cu care se pot plăti facturi de energie (total sau parțial). Ajutorul se acordă în două tranșe, a câte 700 lei fiecare. Prima tranşă de 700 de lei a fost acordată la începutul acestui an, iar în perioada 1-30 septembrie, cei care sunt sau devin între timp eligibili vor primi cardul pentru a putea utiliza tranșa a II-a.

Ajutorul are forma unui card emis pe suport de hârtie, cu care se pot plăti facturi de energie (total sau parțial). Servicii/produse care se pot plăti: electricitate, gaz, energie termică în sistem centralizat de termoficare, butelie, lemn de foc, păcură, peleți și alte materiale de încălzire.

Se pot plăti facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Cu un card se pot face mai multe plăți, către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei.

Plățile se fac prin mandat poștal. Se pot efectua gratuit 8 plăți/loc de consum pe durata programului de sprijin. De la a 9-a plată se va achita o taxă de 2,5 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare: De ce este cea mai neagră zi a creștinismului și ce nu ai voie să faci, potrivit superstițiilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare: De ce este cea mai neagră zi a creștinismului și ce nu ai voie să faci, potrivit superstițiilor Vinerea Mare, numită și Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ultima zi de post din Postul Mare, fiind ultima zi de vineri înaintea Paștelui. Este o zi de mare doliu pentru întreaga creştinătate, deoarece în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea