Rămâi conectat

Societate

Vocea Laviniei Doboş poate face diferenţa la Balul Bobocilor 2013. Vrea premiul cel mare şi speră să fie susţinută

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lavinia Doboş participă la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Tehnic „Apulum” din Alba Iulia pentru a câştiga titlul cel mare. Consideră că are o voce deosebită şi vrea să demonstreze acest lucru, pe scenă, în 1 noiembrie. A mai avut ocazia să-şi demonstreze abilităţile muzicale cu ocazia Zilei Şcolii Generale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia, care a fost organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor.

O altă pasiune a Laviniei este dansul pe care îl practică acasă şi cu fiecare ocazie sau petrecere la care este invitată. O admiră pe Rihanna şi ascultă des piesa Take abow. Lavinia „pierde” 2-3 ore în fiecare zi pe site-ul de socializare Facebook, unde se delectează şi de unde află cele mai noi „bârfe”. Este încântată de faptul că la bal va veni Guess Whoo, dar ar fi preferat interpreţii Cabron sau Andra. Are 1,62 înălţime şi 60 de kilograme şi speră ca la bal să fie susţinută de prieteni.

Dacă îţi place Lavinia Doboş apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurenta cu cele mai multe „Aprecieri” pe Facebook va câştiga titlul de Miss Popularitate Ziarul Unirea dar şi un premiu surpriză.

[nggallery id=507]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea