Rămâi conectat

Curier Județean

VINERI: Seară de colinde în Piața Cetății din Alba Iulia pentru Ciprian, micul pianist, care are nevoie de ajutorul nostru

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Clubul Rotary din Alba Iulia va organiza vineri, 12 decembrie, de la ora 17.00, o seară de colinde în Piața Cetății. Evenimentul este caritabil și are ca scop ciprianstrângerea de fonduri pentru Ciprian, micul pianist, care are nevoie de ajutorul nostru.  

Ciprian Beniamin Clamba era  un băieţel vesel, plin de energie, care a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală.

Ciprian are 13 ani, este elev la Liceul ”Regina Maria” din Alba Iulia, iar singura lui șansă este o intervenţie chirurgicală ce poate fi efectuată doar la o clinică de specialitate din Paris.

Pentru donații s-au deschis trei conturi la Banca Transilvania, după cum urmează: CLAMBA ANA – EURO: RO05BTRLEURCRT00T7590601; RON: RO44BTRL00101201T75906XX;  USD: RO45BTRLUSDCRT00T7590601.

Pentru detalii, o puteţi contacta pe doamna Creţu, la telefon nr. 0758/900675. Veniţi în sprijinul lui Ciprian şi se va petrece o minune pentru el! Cu ajutorul nostru, al tuturor, căci minunile Dumnezeieşti se înfăptuiesc prin oameni!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea