Ziarul Unirea

Vineri, o nouă zi în care Mugurel Sârbu merge să cumpere ziarul „Unirea”

Vineri, 3 februarie 2012, este o nouă zi în care Mugurel Sârbu, primarul municipiului Sebeş, merge la chioşc să cumpere „fiţuica”, aşa cum îi place domniei sale să îi spună ziarului „Unirea”.

Amănunte – în ediţia tipărită a ziarului „Unirea” de vineri, 3 februarie 2012.

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

expiratul 3 februarie 2012 at 10:07

Nu exista locuitor din Sebes care sa nu se cruceasca vazind ca anul acesta nu a existat nici bazin de inot in parcul Arini si culmea, nici patinoar iarna, in parcul din centrul orasului. Presupunind ca se lucreaza la rigolele stradale, de ce oare de prea multi ani de mandat, nu s-a gandit macar la amenajarea fundului lacului din parcul central, asa incat orasul sa beneficieze iarna de un patinoar excelent si vara de un lac curat? In fiecare iarna gheata se lasa si se crapa facand oarecum impracticabil patinaju, urmare a infiltrarii apei in malul de pe fundul lacului. Probabil cine trebuie habar nu are sa innoate sau sa patineze si nici nu stie ca orasul are o veche traditie in ce priveste patinajul si hockeiul. Ajungi sa regreti vechi primari comunisti care macar au amenjajt lacul din Arini, iar iarna amenajau patinoarul asa incat orasul avea echipa de hochei.
In afara de 2 sali de sport finalizate in alte madate politice, nu a reusit sa finalizeze mare lucru. In piata orasului, iarna ingheata tot, astfel ca marele targ de Joia, ramine o jalnica raceala. Ce realizari vor fi oare puse in fata alegatorilor in noua campanie, in afara deselor scandaluri pentru putere in consiliul local si intentia de extindere a primariei? „CINE NU IUBESTE PE NIMENI, NU POATE FI IUBIT” spunea regretatul actor Emil Hosu.

dan 3 februarie 2012 at 12:10

Acest articol vine sa atinga o coarda sensibila a sebesanului.Exista un patriotism local pe care nu il vor simti cei din alte zone .Il vom transmite mai departe prin copiii nostri . Ma deranjeaza si pe mine nespus de mult faptul ca nu merg pe lac sau la strand . Sunt multe alte lucruri care arata rau.Dar sa nu vina cineva din afara , pus de altii sa ne dea lectii.Cred ca cei care au distrus orasul
au acest scop tocmai pentru a-l manevra in scopuri personale.Nu tin partea nimanui , dar vina o poarta toti cei care au fost alesi de sebeseni pentru sebeseni si nu si-au indeplinit datoria fata de oras.Disputele in care a intrat presa sunt sterile si pe mine nu ma intereseaza.In general este bine sa-i lasi pe altii sa te judece si sa nu-ti dai tu cu parerea despre tine.

Comentariile sunt oprite