Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

VINERI: Marșul pentru sănătate, ediția a III-a, la Teiuș. Detalii despre înscrieri pentru cei care iubesc mersul pe jos și deplasările în natură

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Teius-mars-sanatateTeiușenii care doresc să-și fortifice sănătatea și să cunoască mai bine împrejurimile Teiușului pot participa vineri, 28 august, la Marșul pentru Sănătate. Aflat la cea de-a treia ediție, și în acest an marșul va deschide programul manifestărilor dedicate Zilelor Orașului. Plecarea se va face de la Casa de Cultură, pe traseul Teiuş-Beldiu-Peţelca-Căpud-Teiuş. Doritorii se pot înscrie până joi, 27 august, la sediul primăriei Teiuș.

Citiți și ÎN WEEKEND| Zilele Orașului Teiuș: Concert Andreea Bănică, Puya, spectacol folcloric, concursuri sportive și foc de artificii. PROGRAMUL celor trei zile de sărbătoare

”Reușita edițiilor trecute ne motivează să-l introducem din nou ca punct distinct în programul manifestărilor prilejuite de Zilele Orașului Teiuș. Pornit de la o idee a unui prieten mai vechi al orașului, cetățeanul belgian Erich Lehnen, luând exemplul promovat de la o țară dezvoltată precum Belgia unde astfel de evenimente sunt deja uzuale și foarte gustate de marele public.

Marșul pentru sănătate dorește să cuprindă într-un cadru organizat pe cetățenii orașului Teiuș, indiferent de vârstă și sex care doresc pe parcursul a câtorva ore să străbată un traseu pitoresc care cuprinde satele aparținătoare ale orașului: Beldiu, Pețelca, Căpud bucurându-se de avantajele unei deplasări în aer liber.

Surprizele de pe traseu vor face sperăm deliciul participanților, iar în cele din urmă câștigați și câștigători vor fi toți aceia care iubesc mersul pe jos și deplasările în natură.

Doritorii, din orașul Teiuș sunt așteptați să se înscrie până la data de 27 august 2015, ora 1400 la sediul Primăriei Orașului Teiuș, telefon 0258 851 101 sau pe e-mail [email protected]”, au transmis reprezentanții primăriei.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Adrian Puiuleț, despre serbarea narciselor: ”Le-ați ars, călcat în picioare, le-ați zdrobit în cauciucuri de TAF-uri, asta la voi e sărbătoare? Rușine”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adrian Puiuleț, despre serbarea narciselor: ”Le-ați ars, călcat în picioare, le-ați zdrobit în cauciucuri de TAF-uri, asta la voi e sărbătoare? Rușine” Comuna Bucium organizează în fiecare an „Sărbătoarea Narciselor,” aceasta fiind una dintre cele mai vechi sărbători din ţara noastră. În perioada 18-19 mai, la  Negrileasa, doritorii pot admira minunatele flori (câte au mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea