// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Vineri, CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Unirea Alba Iulia | Presiune pe “alb-negri”

La Giarmata, în urmă cu cinci săptămâni, în runda a 3-a (7 septembrie), “alb-negrii” reușeau ultima victorie, 4-1 cu Millenium. Vineri, la 14 kilometri distanță, la Ghiroda, uniriștii speră să depășească criza celor șase jocuri fără succes (în două competiții, Liga a 3-a și Cupa României), ultima partidă, un semieșec acasă cu FC Avrig, tulburând și mai mult apele în curtea divizionarei terțe.

Jocul de pe “Emilian Pavel”, mâine, de la ora 15.00, opune combatante despărțite de trei “lungimi” și 5 poziții în ierarhie: vizitatorii, locul 7 cu 10 puncte, respectiv amfitrionii conduși de experimentatul Remus Steop – locul 12. Și de parcă nu ar fost suficiente grijile în privința parcursului sub așteptări, antrenorul Adrian Bicheși trebuie să depășească și problemele de efectiv, mai vechilor accidentați A. Matei și Goguța adăugându-se Cl. Oara (probleme la genunchi) și I. Grozav (abces dentar), în plus și S. Mureșan (probleme musculare) – este incert. “Ținând cont de circumstanțele în care jucăm, nu foarte favorabile și după jocurile prestate, se pare că am devenit o echipă cu probleme. Ținând cont că nu suntem departe de locurile retrogradabile, abordăm acest joc cu gândul să ne organizăm, să ne regăsim și să nu pierdem”, a menționat Adrian Bicheși. Acasă, bănățenii au un singur succes, în runda a 2-a, 2-0 cu Industria Galda de Jos, un egal cu CS Hunedoara și un eșec drastic (1-5 cu Crișul Chișineu Criș).

Dan HENEGAR