Rămâi conectat

Sport

Vineri, CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Unirea Alba Iulia | Presiune pe “alb-negri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Giarmata, în urmă cu cinci săptămâni, în runda a 3-a (7 septembrie), “alb-negrii” reușeau ultima victorie, 4-1 cu Millenium. Vineri, la 14 kilometri distanță, la Ghiroda, uniriștii speră să depășească criza celor șase jocuri fără succes (în două competiții, Liga a 3-a și Cupa României), ultima partidă, un semieșec acasă cu FC Avrig, tulburând și mai mult apele în curtea divizionarei terțe.

Jocul de pe “Emilian Pavel”, mâine, de la ora 15.00, opune combatante despărțite de trei “lungimi” și 5 poziții în ierarhie: vizitatorii, locul 7 cu 10 puncte, respectiv amfitrionii conduși de experimentatul Remus Steop – locul 12. Și de parcă nu ar fost suficiente grijile în privința parcursului sub așteptări, antrenorul Adrian Bicheși trebuie să depășească și problemele de efectiv, mai vechilor accidentați A. Matei și Goguța adăugându-se Cl. Oara (probleme la genunchi) și I. Grozav (abces dentar), în plus și S. Mureșan (probleme musculare) – este incert. “Ținând cont de circumstanțele în care jucăm, nu foarte favorabile și după jocurile prestate, se pare că am devenit o echipă cu probleme. Ținând cont că nu suntem departe de locurile retrogradabile, abordăm acest joc cu gândul să ne organizăm, să ne regăsim și să nu pierdem”, a menționat Adrian Bicheși. Acasă, bănățenii au un singur succes, în runda a 2-a, 2-0 cu Industria Galda de Jos, un egal cu CS Hunedoara și un eșec drastic (1-5 cu Crișul Chișineu Criș).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea