VINERI:Concert extraordinar de colinde la Alba Iulia. Ioan Bocşa, Ionuţ Fulea, Nicolae Furdui Iancu, Veta Biriş şi alţi invitaţi, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor

Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va găzdui vineri, 13 decembrie, de la ora 18.00,  un concert extraordinar de colinde, organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

 Aşa cum se întâmplă în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă albaiulienii sunt aşteptaţi să ia parte la un eveniment de suflet, oferit de mari artişti ai judeţului nostru: Ioan Bocşa şi grupul “Icoane” al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Ionuţ Fulea însoţit de Grupul „Obârşia”, Nicolae Furdui Iancu şi Tudor Furdui alătui de grupul instrumental „Crai Nou”, Veta Biriş şi un grup de colindători de la Institutul Teologic greco-catolic din Blaj, Mirela Mănescu, Ansamblul folcloric al judeţului Alba şi „Mugurii de tezaur”  – Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba.

ELIT

 Biletele se pot procura de la Casa de Cultură a Sindicatelor, un tichet de intrare costând 10 lei.

Mihail David - 2020

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

2 Comentarii

Iliescu Ion 9 decembrie 2013 at 23:47

daca nu vine Stefan Hrusca cu Leru, n-are acelasi farmec!

ALBAIULIAN 10 decembrie 2013 at 9:13

A … e cu bilete , cu taxa atunci sa-si colinde lor!
„artistii astia” nu dau voie sa vina si alti colegi de ai lor din alte judete sa concerteze la alba , ati inteles de ce ? sa nu imparta malaiul . Dar ei nu stiu ca noi localnicii de alba ne-am plictisit de ei , au acelasi repertoriu si in curind o sa ajunga la virsta … senectutii si o sa li se ingroase vocea. , draga marie …!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...