VINERI: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți, la Alba Iulia. Peste 170 de posturi anunțate de agenții economici

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Bursa Locurilor de Munca Alba Iulia002Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba organizează, în data de 25 septembrie 2015, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi.

Evenimentul se desfăşoară în colaborare cu Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918”, în Sala de conferinţe PAEM situată în Alba Iulia, strada Bucovinei, nr. 6 (Zona Piaţa Centru), începând cu ora 9:30.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La această acţiune sunt invitaţi să participe toţi absolvenţii de învăţământ, de orice nivel, care doresc să se încadreze pe locurile de muncă vacante disponibile în judeţul Alba, accesul fiind liber tuturor celor care sunt în căutarea unui loc de muncă.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Agenţii economici care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţi beneficiază de subvenţii financiare la încadrarea în muncă a acestor persoane:

– Subvenţii pentru stagii efectuate de absolvenţii de învăţământ superior;

– Subvenţii pentru încadrarea tinerilor absolvenţi de învăţământ;

– Subvenţii pentru ucenicia la locul de muncă.

De asemenea, reamintim că absolvenţii înregistraţi la AJOFM Alba, care se angajează cu normă întreagă pe o perioada mai mare de 12 luni, pot beneficia de:

– o primă de încadrare egală cu valoarea indicatorului social de referinţă în vigoare la data încadrării – 500 lei;

– o sumă egală cu indemnizaţia de şomaj la care ar fi avut dreptul,în condiţiile legii, până la expirarea perioadei de acordare a acesteia, dacă nu s-ar fi angajat (pentru absolventii care beneficiază de indemnizatie de somaj).

Până în acest moment au fost contactaţi 142 agenţi economici care oferă peste 170 locuri de muncă.

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325