Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Vineri, 30 iunie: Un nou raft al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, inaugurat la Vidra

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 30 iunie: Un nou raft al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, inaugurat la Vidra

Vineri, 30 iunie 2023, la ora 12.00, Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba inaugurează un nou raft în teritoriu, al XXVII-lea, la Vidra.

La momentele ce se vor desfășura la Biblioteca Comunală Vidra vor participa, alături de delegația Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, primarul comunei Vidra, Doru Petricele, bibliotecara Georgeta Pogan și alți invitați. Cu această ocazie, între Primăria Comunei Vidra și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba se va încheia un parteneriat în baza căruia se vor putea organiza diferite alte activități culturale.

Prin intermediul proiectului 2.9 Fondul special – Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba, Consiliul Județean Alba, împreună cu Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, oferă comunităților din județ câte o mini bibliotecă, cu circa 300 de volume, cărți noi, din toate domeniile biblioteconomice, sporind atractivitatea bibliotecilor partenere. Dincolo de fondul de carte dat în custodia Bibliotecii Comunale Vidra, prin parteneriatul semnat cu această ocazie, între administrația locală și instituția de cultură se pun bazele unor noi colaborări culturale.

Evenimentul de vineri, 30 iunie 2023, este organizat de Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Primăria Comunei Vidra și Biblioteca Comunală Vidra.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc Creștinii ortodocși sărbătoresc Duminica Floriilor sau Floriile, o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. În această zi, preoții recomandă să se rostească rugăciunea de binecuvântare a salciei, pentru noroc și bunăstare. “Domnului să ne rugăm, Doamne, Dumnezeul nostru, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea