Rămâi conectat

Politică Administrație

Vineri, 25 iulie, şedinţa Consiliului Local Cugir. Vezi proiectele înscrise pe ordinea de zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarul Oraşului Cugir, Adrian Teban a convocat şedinţa ordinară a legislativului local pentru data de 25 iulie a.c, începând cu ora 11.00, pe a cărei ordine de zi sunt înscrise 11 proiecte.  Printre cele mai importante se numără organizarea reţelei şcolare a învăţământului preuniversitar de stat la nivelul oraşului Cugir pentru anul de învăţământ 2014-2015; Modificarea articolului 3 din HCL nr. 20/2014 privind aprobarea proiectului: ,,Modernizarea şi echiparea ambulatorului Spitalului Orăşenesc Cugir’’; Modificarea Regulamentului de funcţionare a Comisiei Sociale de analiză şi soluţionare a cererilor de locuinţe din fondul locative de stat, Aprobarea decontării cheltuielilor cu naveta cadrelor didactice pe luna iunie 2014.

Prezentăm mai jos şi celelalte proiecte înscrise pe ordinea de zi a şedinţei, după cum urmează:

I. -Însuşirea raportului de activitate pe semestrul I al anului 2014 al Asociaţiei “Clubul de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939”.

-Însuşirea raportului de activitate pe semestrul I al anului 2014 al “Clubul Sportiv de Tenis Alba-Cugir”.

-Modificarea nivelului cotizaţiei Oraşului Cugir, pentru anul 2014, în cadrul Asociaţiei “Clubul de Fotbal Metalurgistul Cugir 1939”.

-Modificarea nivelului cotizaţiei Oraşului Cugir, pentru anul 2014, în cadrul “Clubului Sportiv de Tenis Alba-Cugir”.

-Aprobarea organizării începând cu 1 iulie 2014 a administrării prin gestiune directă a Fondului locativ proprietate privată al Oraşului Cugir, prin intermediul Serviciului Comunitar Local de Utilităţi Publice – Biroul Administrarea Domeniului Public şi Privat.

-Însuşirea raportului de expertiză topografică extrajudiciară, depus de reclamantul Olteanu Ovidiu Mircea Florin, pentru rectificare carte funciară..

-Modificarea componenţei Comisiei de analiză şi soluţionare a cererilor de locuinţe pentru tineri destinate închirierii.

II.Probleme diverse;

  (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea