Rămâi conectat

Curier Județean

VINERE NEAGRĂ la Cugir: Un deces, o tentativă de suicid şi o fetiţă sfâşiată de câini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ambulantaVineri, 9 ianuarie 2015, trei cazuri zguduitoare au transformat ziua într-una neagră la Cugir. Este vorba despre o femeie de 32 de ani ce a vrut să-şi pună capăt zilelor, o fetiţă de doar 13 ani muşcată de câini şi decesul unei femei de 76 de ani.

Încă de la primele ore ale acestei dimineţi, ambulanţa a adus-o la Serviciul de gardă al Spitalului din Cugir pe V.M. în vârstă de 76 de ani, aflată în stop cardio-respirator. Pacienta suferea şi de neoplasm mamar. Conform informaţiilor, eforturile de resuscitare ale echipei medicale au rămas fără rezultat, fiind constatat decesul femeii, stopul cardiac rămânând ireversibil.

Potrivit medicului de gardă, dr. Liliana Voinea, un alt caz petrecut tot în cursul zilei de astăzi a fost cel al tinerei O.M. (32 de ani), mamă a unei fetiţe de trei luni, care pe fondul unei depresii a încercat să-şi pună capăt zilelor. Ambulanţa a prezentat-o serviciului de urgenţe cu tăieturi la venele de la mâini, la gât şi la piept. Norocul său s-a datorat faptului că a fost descoperită la timp de o persoană din garsoniera de pe strada Victoriei nr. 2, unde aceasta locuia. După intervenţiile medicale de rigoare efectuate de chirurgul Prabir Boruah, pacienta a fost transferată şi internată la secţia Psihiatrie a spitalului.

 Tot de la medicul de gardă am aflat că la “urgenţe” a fost adusă şi copila S.I. în vârstă de 13 ani, domiciliată pe strada G. Coşbuc, care prezenta plăgi la picioare provenite de la muşcăturile unor câini comunitari. Fetiţa a fost tratată la secţia Chirurgie şi apoi externată.

 Constantin PREDESCU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sauvignon Blanc, sec, din 2023 de la Ciumbrud este sortimentul câștigător la Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porducători din Alba: Ce alte vinuri au mai fost premiate Ieri, 23 aprilie, la Sâncrai a avut loc Concursul de Vinuri Dedicat Micilor Porudcători din Județul Alba. Printre câștigători se află sortimentele Sauvignon Blanc, din Ciumbrud, Muscat Ottonel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea