Viitorul Sântimbru are un nou antrenor: Dan Comşa *Sorin Mărginean a părăsit echipa după eşecul cu Industria Galda de Jos

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Sorin Marginean Viitorul Santimbru 1Eşecul cu Industria Galda de Jos, 1-4 a fost ultimul joc în care Sorin Mărginean a fost antrenorul echipei Viitorul Sântimbru, după întâiul eşec stagional al sezonului echipa de Liga a IV-a instalându-l în funcţia de principal pe Dan Comşa, delegatul echipei.

Primul meci al noului antrenor va fi tocmai miercuri, în sferturile Cupei României, în deplasare cu Inter Ciugud, echipă ce a învins-o recent în campionat cu 2-1.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Sorin Mărginean s-a supărat pe jucători şi a plecat în timpul meciului. Am înţeles că nu mai vrea să se mai întoarcă şi a preferat să renunţe„, a declarat preşedintele Ovidiu Hulea, după despărţirea de antrenorul aflat la al doilea sezon la Sântimbru.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Suspendat, Sorin Mărginean fostul jucător al Unirii Alba Iulia nu s-a găsit pe banca tehnică şi a plecat de la joc înaintea terminării meciului. Oficialii echipei clasate pe poziţia a 5-a în ierarhie susţin că Dan Comşa va rămâne până la finele acestei stagiuni, acesta mai substituindu-l în trei rânduri pe Mărginean, când tehnicianul absenta din motive personale, de fiecare dată Viitorul câştigând în deplasare. „Eu încerc să duc la bun sfârşit campionatul şi îmi pare rău că a plecat Sorin Mărginean. Obiectivul meu personal este finala cupei„, a declarat Dan Comşa.

Dan HENEGAR

1 comentariu

obiectiv 29 aprilie 2014 at 22:05

amaratilor ,v-ati ratat obiectivul vietii voastre, sa bateti industria si a-ti ramas si fara SORIN
acum o serviti si de la CIUGUD
HULEA asta e nu poti sa le ai pe toate UMILINTA
DACA JUCAI MECIUL LA GALDA CUM AI VRUT POATE SCAPAI CU UN AMARAT DE 1-0 DA ASA UMILINTA E MAI MARE [ASTA E PENTRU MECIUL DIN TUR CAND V-ATI TOT VAETAT ATAT]

Comentariile sunt oprite