Rămâi conectat

Sport

Viitorul Sântimbru are un nou antrenor: Dan Comşa *Sorin Mărginean a părăsit echipa după eşecul cu Industria Galda de Jos

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sorin Marginean Viitorul Santimbru 1Eşecul cu Industria Galda de Jos, 1-4 a fost ultimul joc în care Sorin Mărginean a fost antrenorul echipei Viitorul Sântimbru, după întâiul eşec stagional al sezonului echipa de Liga a IV-a instalându-l în funcţia de principal pe Dan Comşa, delegatul echipei.

Primul meci al noului antrenor va fi tocmai miercuri, în sferturile Cupei României, în deplasare cu Inter Ciugud, echipă ce a învins-o recent în campionat cu 2-1.

Sorin Mărginean s-a supărat pe jucători şi a plecat în timpul meciului. Am înţeles că nu mai vrea să se mai întoarcă şi a preferat să renunţe„, a declarat preşedintele Ovidiu Hulea, după despărţirea de antrenorul aflat la al doilea sezon la Sântimbru.

Suspendat, Sorin Mărginean fostul jucător al Unirii Alba Iulia nu s-a găsit pe banca tehnică şi a plecat de la joc înaintea terminării meciului. Oficialii echipei clasate pe poziţia a 5-a în ierarhie susţin că Dan Comşa va rămâne până la finele acestei stagiuni, acesta mai substituindu-l în trei rânduri pe Mărginean, când tehnicianul absenta din motive personale, de fiecare dată Viitorul câştigând în deplasare. „Eu încerc să duc la bun sfârşit campionatul şi îmi pare rău că a plecat Sorin Mărginean. Obiectivul meu personal este finala cupei„, a declarat Dan Comşa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea