VIDEO/FOTO: 68 de familii norocoase din Alba Iulia și-au luat în primire locuințele ANL

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Bucurie mare astăzi pentru cele 68 de familii care au începând de astăzi o locuință nouă. Este vorba despre tinerii aflați pe lista de repartizare a apartamentelor din blocurile ANL situate pe str. Nazareth Illit și pe str. Livezii.

În prezența primarului Mircea Hava, aceștia și-au văzut astăzi visul cu ochii, luându-și oficial în primire locuințele. Chiar dacă unii dintre beneficiari au semnalat mici probleme, cum ar fi parchetul umflat din unele apartamente, faptul că sărbătorile de Crăciun îi va găsi pe aceștia în casă nouă, ne îndreptățește să spunem că pentru ei Moș Crăciun a venit mai devreme.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În municipiul Alba Iulia au fost finalizate în acest an 60 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii construite de către Agenţia Naţională de Locuinţe., Locuinţele sunt amplasate pe str. Nazareth Illit, având următoarea structură: 32 apartamente de 1 camera, 16 apartamente de 2 camere şi 12 apartamente de 3 camere. Alte 6 apartamente cu câte o cameră se află în blocul ANL de pe strada Livezii.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit reprezentanților administrației locale, în urma soluționării contestațiilor depuse de două familii (excluse de pe listă din cauza lipsei unor acte pe care angajatorii nu le-au eliberat în timp util), s-au găsit soluții pentru ca și aceștia să primească o locuință.

Repartizarea locuinţelor s-a realizat ţinîndu-se cont de suprafaţa ce revine fiecărui membru de familie, având prioritate la obţinerea unei unităţi locative cu o suprafaţă mai mare, familiile care au în componenţă copii, precum şi numărul acestora.

Listele de repartizare a locuinţelor după aprobarea lor de către Consiliul local, au fost date publicităţii prin afişare la sediul Primăriei municipiului Alba lulia şi pe site-ul autorităţii locale www.apulum.ro. Contestaţiile cu privire la repartizarea locuinţelor au fost adresate primarului municipiului Alba Iulia în termen de 7 zile de la afişarea listelor iar soluţionarea contestaţiilor s-a făcut destul de repede astfel încât tinerii aflați pe listă să se poată muta în noile apartamente chiar în această lună.

 

 

 

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

1 comentariu

alex 10 decembrie 2012 at 12:55

nu a fost chiar ce au visat, d-le primar,.
daca ati fi intrat prin apartamente ati fi vazut parchetul din majoritatea apartamentelor umflat, peretii nefinisati, cate-un element lipsa de pe la yale, plus altele care nu au fost vazute la prima vedere, e nevoie de chelltuieli pentru a repara toate acestea, cheltuieli suportate de chiriasi bineinteles

Comentariile sunt oprite