VIDEO: Zeci de motocicliști din Alba Iulia au făcut turul orașului, într-un marș de solidaritate cu o tânără grav ranită într-un accident pe DN7

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Motocicliștii din Alba Iulia au organizat, sâmbătă, o acțiune caritabilă de strângere de fonduri pentru Iulia Țârlea, o tânără de 26 de ani, din Simeria, care a suferit un accident grav pe DN7. Cu această ocazie, ei au  făcut un tur al orașului, cu scopul de a atrage atenția de prezența în trafic a motocicliștilor și pentru responsabilizarea tuturor persoanelor implicate în trafic – șoferi, motocicliști și pietoni.

motociclistiIulia este o tânără din Simeria, care aflată pe motocicletă, a fost accidentată grav, vineri, 15 aprilie, pe DN&, de u șofer în vârstă de 27 de ani care a intrat cu mașina pe contrasens și a lovit-o în plin.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Iulia Tarlea”În stare gravă, Iulia a fost transportată de urgență la spitalul din Deva. Din nefericire, viața Iuliei nu va mai fi niciodată la fel, pentru că această dramă i-a schimbat viața radical. Acum se află în stare stabilă la spital, dar este imobilizată la pat. În urma accidentului și-a pierdut piciorul stâng, la cel drept a fost operată și urmează o altă operație pe coloana vertebrală, la București, în următoarele zile”, a scris pe rețeaua de socializare Facebook unul dintre prietenii tinerei.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Familia tinerei a deschis două conturi în care cei care au posibiltatea şi vor să doneze sume de bani pentru tratament şi recuperare o pot face.

Pentru a-i veni în ajutor, s-au mobilizat grupuri de motocicliști din mai multe orașe, organizând acțiuni similare cu cea din Alba Iulia.

VIDEO: youtube/ FOTO: facebook

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419