Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO VIRAL| Plugușorul polițiștilor pensați: „Declarații, maști, certificate, ia mai lasați-ne frate că deja ne este dor să dăm amenzi pe alcool”

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO VIRAL| Plugușorul polițiștilor pensați: „Declarații, maști, certificate, ia mai lasați-ne frate că deja ne este dor să dăm amenzi pe alcool”

Un polițist rutier din județul Bihor, a prezentat pe vlogul său personal „Plugușorul polițistului pensat”, în care face mișto de deciziile prin care MAI impune diverse activități polițiștilor.

Polițistul face aluzii și la incidentul în care ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a fost implicat în timp ce dormea pe bancheta din spate a mașinii de serviciu.

YouTube video

„S-a sculat maian, bădica Lucian și a trecut la fapte direct de pe bancheta din spate. S-a uitat în zări și ne-a dat dotări. Dotări cu de toate, la fel ca în state, doar că, din păcate, nu ca în statele civilizate. Nu spun că trăim vremuri grele, dar ne e dor de geaca de piele. Ia mai mânați măi flăcăi, să se audă la București măi!”, spune polițistul rutier în Plugușorul polițistului pensat.

Subcomisarul Octavian Perţea este fostul adjunct al Poliţiei Beiuş, acum ofiţer în cadrul Biroului Rutier din Oradea şi vlogger.

Perțea vorbeşte pe vlogul său despre munca de poliţist, oferindu-le șoferilor sfaturi despre cum să conducă fără să încalce legislația.

Sursa: ziare.com


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea