Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Trei bărbați din Alba, filmați în timp ce abandonează un câine în județul Cluj: ”L-au pus înapoi în mașină, până mai încolo! L-om vedea prin sat și pe ăsta”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei bărbați din Alba, filmați în timp ce abandonează un câine în județul Cluj: ”L-au pus înapoi în mașină, până mai încolo! L-om vedea prin sat și pe ăsta”

Trei bărbați din Alba au fost suprinși și filmați în timp ce abandonează un câine alb, de talie mare, în județul Cluj. Imaginele au fost postate pe rețeaua de socializare Facebook, în speranța că cei trei vor fi identificați și vor răspunde pentru fapta lor.

Citește și: PETIȚIE online pentru a opri strămutarea Bisericii Sfântul Antonie cel Mare din Alba Iulia: ”Să acționăm toți, împreună, pentru a opri această mârșăvie”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Filmarea postată pe grupul de Facebook ”Protecția Animalelor Cluj” a fost preluată și de Kola Kariola, cu îndemnul ca oamenii să se mobilizeze și să facă plângere la Poliția Animalelor pentru abandonul animalului. Bărbații probabil credeau că vor scăpa basma curată dacă urcă patrupedul din nou în mașină și pleacă cu el, cel mai probabil pentru a-l abandona în altă parte. Chiar dacă nu îi cunoșteau oamenii au reținut numărul de înmatriculare al mașinii, după care speră ca polițiștii să îi poată identifica.

”Toți cei din satele de peste deal, din județul Alba vin la noi în Poiana Horea și împrejurimi și își aruncă și abandonează câinii, gunoaiele! Ne-am săturat! Abia ni le ducem ale noastre, ce mama naibii să mai facem și cu ai lor?!?!?!? Un câine au apucat să îl abandoneze, al doilea l-au pus înapoi în mașină., până mai încolo presupun. L-om vedea prin sat și pe ăsta albul!!!”, se menționează în postarea inițială.

”Vă rog să trimiteți sesizări și pentru acest caz, niște indivizi sunt surprinși că vor să abandoneze un cățl în mijlocul unei șosele, dar văzând că sunt filmați, urcă înapoi câinele în mașină.

Să îi rugăm pe cei de la IPJ Cluj să identifice persoanele și să îi întrebe de soarta cățelului, care cu siguranță a fost abandonat în altă parte. Să facă dovada că mai dețin acest cățel, care să fie și în conformitate cu legea, microcipat și înregistrat.

Numărul mașinii este AB-30-YAM, filmarea este făcuta în Poiana Horea, comuna Beliș, din județul Cluj”, a scris Kola Kariola pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea