// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

VIDEO. Traian Băsescu, Clement Negruț și o delegație din Alba la școala de vară a organizației de tineret a PMP

În perioada 8-10 septembrie 2017 a avut loc, în stațiunea Olimp, Școala de vară a Organizației de Tineret a Partidului Mișcarea Populară.  PMP Alba a participat cu o echipa de 9 membri, conduși de președintele PMP Alba, domnul Clement Negrut. La eveniment a participat şi fostul preşedinte al României Traian Băsescu.

Tema centrală a întâlnirii reprezentanţilor PMP a fost reîmprospătarea politicii din România şi definirea apartenenței de dreapta a formațiunii politice.

Constatând că în județele Mureș, Harghita și Covasna, în benzinăriile MOL, se distribuie hărţi ale așa numitului Ţinut Secuiesc în care în mod fățiș se face propagandă de secesiune teritorială în România, alături de hotărârea sa, Traian Basescu a îndemnat la renunțarea alimentării cu combustibil din stațiile aparținând acestei companii: „Vă rog din suflet nu mai cumpăraţi combustibil de la Mol. În benzinării se distribuie hărţi ale Ţinutului Secuiesc. Nici o companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei ţării în care se află”.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...

Un răspuns la VIDEO. Traian Băsescu, Clement Negruț și o delegație din Alba la școala de vară a organizației de tineret a PMP

  1. Stef 14.09.2017 la 19:20

    „Traian Băsescu, Clement Negruț și o delegație din Alba la școala de vară a organizației de tineret a PMP”!
    In timpul lui Ceausescu, se studia, „Ceausism Stiintific”, acum ne-am „modernizat”, se studiaza „Bashism Stiintific”, s-au cum sa intorci fpaia cu 180º, fata de jusetitie, sa-ri placa cand esti in „putere”, si sa o urasti cand ai gatat, mai ales daca „ii atacata” Lenuta din Plescoi!