VIDEO. Traian Băsescu, Clement Negruț și o delegație din Alba la școala de vară a organizației de tineret a PMP

În perioada 8-10 septembrie 2017 a avut loc, în stațiunea Olimp, Școala de vară a Organizației de Tineret a Partidului Mișcarea Populară.  PMP Alba a participat cu o echipa de 9 membri, conduși de președintele PMP Alba, domnul Clement Negrut. La eveniment a participat şi fostul preşedinte al României Traian Băsescu.

Tema centrală a întâlnirii reprezentanţilor PMP a fost reîmprospătarea politicii din România şi definirea apartenenței de dreapta a formațiunii politice.

Constatând că în județele Mureș, Harghita și Covasna, în benzinăriile MOL, se distribuie hărţi ale așa numitului Ţinut Secuiesc în care în mod fățiș se face propagandă de secesiune teritorială în România, alături de hotărârea sa, Traian Basescu a îndemnat la renunțarea alimentării cu combustibil din stațiile aparținând acestei companii: „Vă rog din suflet nu mai cumpăraţi combustibil de la Mol. În benzinării se distribuie hărţi ale Ţinutului Secuiesc. Nici o companie nu îşi poate permite să facă o campanie împotriva Constituţiei ţării în care se află”.

INFORMARE COVID-19

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Stef 14 septembrie 2017 at 19:20

„Traian Băsescu, Clement Negruț și o delegație din Alba la școala de vară a organizației de tineret a PMP”!
In timpul lui Ceausescu, se studia, „Ceausism Stiintific”, acum ne-am „modernizat”, se studiaza „Bashism Stiintific”, s-au cum sa intorci fpaia cu 180º, fata de jusetitie, sa-ri placa cand esti in „putere”, si sa o urasti cand ai gatat, mai ales daca „ii atacata” Lenuta din Plescoi!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...