VIDEO: Supărat că nu-i este apreciată munca, un mecanic auto din Alba Iulia l-a fugărit prin atelier și l-a amenințat cu bătaia pe un client. Conflictul a fost aplanat de jandarmi

Pentru că un client tura “ prea tare” motorul maşinii cu care venise la reparat, un angajat al unui service auto a devenit agresiv şi l-a fugărit, ameninţându-l că-l va lovi cu o cheie tubulară. S-a întâmplat în municipiul Alba Iulia, iar clientul a fost salvat de un echipaj de jandarmerie.

incident service autoPrintr-un apel la 112, înregistrat miercuri, 15 iulie, în jurul orei 13.00, un bărbat a solicitat ajutor deoarece era ameninţat cu bătaia de un angajat al unui service auto din Alba Iulia. Imediat un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în sprijinul acestuia, găsindu-l extrem de speriat şi agitat, la aproximativ 100 de metri de firma unde-şi lăsase maşina. În urma verificărilor a reieşit faptul că, în momentul în care a făcut recepţia lucrărilor executate la maşina proprietate personală în respectivul service auto, Alin D. (38 de ani), domiciliat în Tecuci, nu a fost mulţumit de calitatea acestora şi i-a reproşat acest lucru mecanicului auto. La rândul său, mecanicul, A.M. (39 de ani), din comuna Ighiu, nu a fost de acord cu modul în care clientul a verificat reparaţia maşinii şi pe acest fond a izbucnit un conflict spontan. Din spusele celor implicaţi se pare că, pe lângă violenţe verbale, ar fi existat îmbrânciri şi ameninţări cu bătaia prin folosirea unui corp contondent.

ELIT

Conflictul s-a încheiat la sediul Jandarmeriei Alba unde au fost conduşi toţi cei implicaţi şi unde, în conformitate cu normele de procedură penală, a fost întocmit un proces verbal de constatare a celor întâmplate. Cercetările în cauză urmează a fi efectuate de Poliţia Municipiului Alba Iulia.

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Oviduu 16 iulie 2015 at 12:25

Nesimtitul ala din Tecuci a vrut sa nu plateasca reparatia si vezi doamne s-a speriat. Bine i-a facut si sper sa nu fie sanctionat foarte aspru mecanicul.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...