Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO ȘTIREA TA: Coadă la Prefectura Alba, pentru predarea buletinelor de vot. Reprezentanții secțiilor de votare: ”De peste 3 ore stăm pe loc. Sunt colegi care așteaptă de la ora 3.00 noaptea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

coada-la-predarea-buletinelor-albaAglomerație mare și ore întregi de așteptare pentru predarea buletinelor de vot la Prefectura Alba. Luni dimineața, reprezentanții secțiilor de votare așteaptau încă la rând să predea buletinele de vot și procesele verbale ale scrutinului desfășurat duminică, 11 decembrie. 

Potrivit unuia dintre reprezentanții secțiilor de votare, care a trimis un video pe adresa redacției, la ora 8.30 erau aproximativ 600 de oameni care așteaptau la coadă, iar timp de 3 ore nu s-a înaintat deloc. De asemenea, acesta a precizat că sunt cadre MAI care supraveghează operațiunea de predare a buletinelor de vot de 24 ore.

”Suntem aproximativ 300 de oameni la subsolul Prefecturii și încă vreo 300 la etaj. Așteptăm să predăm buletinele de vot. Deja suntem de 3 ore și coada nu a înaintat deloc. Unii colegi așteaptă de la ora 3 noaptea. Sunt o grămadă de cadre MAI care sunt în misiune permanentă de peste 24 de ore”, este mesajul transmis de unul dintre reprezentanții secțiilor de votare care stau la rând la Biroul Electoral Județean pentru a preda buletinele de vot.

Cititi si BEC: REZULTATELE alegerilor parlamentare pentru județul Alba. SCOR de INFARCT pentru PSD, la Senat. Câștig ”la limită” pentru PNL

––––––––––––––––––––––––––––––––

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea