Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO ”Să-i facem lumină la nea Dan”| APEL UMANITAR pentru bătrânelul care trăiește singur pe un câmp din Alba, pentru achiziționarea unui panou solar: ”Stă de ani buni în întuneric”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Să-i facem lumină la nea Dan”| APEL UMANITAR pentru bătrânelul care trăiește singur pe un câmp din Alba, pentru achiziționarea unui panou solar: ”Stă de ani buni în întuneric”

Povestea lui nea Dan, un bătrânel din Alba în vârstă de 76 de ani, care trăiește singur într-o căsuță impovizată pe câmp, fără apă și curent, a atins sufletele oamenilor și astfel bărbatul a primit câteva lemne care îi sunt absolut necesare pentru a-și găti și a se încălzi, având în vedere că vremea este încă rece. Cei care vor să se implice în această campanie, pot suna la numărul de telefon 0753.467.330.

Cei care au făcut public cazul vârstnicului, revin cu o nouă campanie pentru nea Dan, un om recunoscător și cu frică de Dumnezeu. Pentru că el stă de ani buni în întuneric, se caută acum ajutor pentru montarea unui panou solar, pentru ca acesta să poată avea curent.

YouTube video

”În principiu un astfel de sistem solar costă în jur de 2500 lei. Cu ajutorul vostru s-a mai montat un sistem solar la bătrânelul din Ghioncani. Ne doare sufletul să-l știm în câmp, singur și al nimănui”, au transmis cei care au semnalat cazul lui nea Dan.

YouTube video

În plus, bunicul ar mai avea nevoie și de îmbrăcăminte mărimea M (are 173 cm) și încălțăminte mărimea 42, lemne și alimente neperisabile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea