Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Record de asfalt turnat astăzi pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Record de asfalt turnat astăzi pe pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, grecii de la Aktor au turat motoarele. Astăzi s-au turnat 2.400 de tone de asfalt, un adevărat record pentru acest segment de autostradă.

Citește și: VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, rezolvarea alunecării de teren de la Oiejdea, cheia pentru deschiderea circulației

Se asfalta între Beldiu și Rădești, unde se turna stratul de binder, mare parte din acest lot având turnat al doilea strat de asfalt.

YouTube video

Tot la asfaltări se lucrează și la supratraversări, la km 39+500, în zona Sâncrai și la devierea Drumului Județean 142L, unde după mutarea traficului se va ridica un zid de sprijin.

YouTube video

Citește și: VIDEO| Pe autostrada A10 Sebeș-Turda, lotul 2, asfaltări în apropiere de Alba Iulia Nord

Retter lucrează în continuare la nodul rutier Teiuș, la pasajul peste calea ferată, iar grecii au început în această zonă să realizeze și umpluturile.

YouTube video

Cheia deschiderii circulației o reprezintă alunecarea de teren de la km 19, de la Oiejdea, chiar dacă există o variantă vehiculată deja ca traficul în această zonă să fie restricționat la o bandă și cu limitare de viteză.

Grecii de la Aktor au crescut în mod constant cantitatea de asfalt turnată, existând șanse reale ca în acest an să circulăm pe autostradă de la Alba Iulia la Turda și mai departe la Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Opt ani și cinci luni de închisoare pentru un tânăr acuzat de trafic de cocaină, prins în flagrant de către polițiștii de la BCCO Alba Iulia Sentință definitivă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru un tânăr care a fost judecat pentru trafic de droguri de mare risc, trafic internațional de droguri de mare risc, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea