Rămâi conectat

Sport

VIDEO: recidivă pentru Coacăză, Bratima şi Apetri | O nouă promovare în Liga a 3-a, cu Mureşul Vinţu de Jos, după cea din 2012, cu Europa Alba Iulia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

baraj Muresul Ludus - Muresul Vintu 106În 2012, Liviu Coacăză, împreună cu fotbaliștii Ionuț Bratima, Alin Apetri şi Andrei Samoilă au deschis cu Europa Alba Iulia (atunci Gabriel Rotaru era portarul formației albaiuliene, acum experimentatul portar a fost adversar cu Mureșul Luduș) șirul celor 5 promovări consecutive ale echipelor din județ în Liga a 3-a, parcurs pentru care Alba ar trebui să fie mândră, o performanță rarisimă în fotbalul din țară. Din efectivul Europei de atunci a făcut parte şi Sebastian Culda, cel care a înscris unicul gol al partidei tur.

Am fost încrezători, știam că vom marca în deplasare întrucât echipa era foarte montată. Am tratat cu seriozitate confruntarea retur și asta a contat foarte mult în îndeplinirea obiectivului. Ambele promovări sunt frumoase, din punctul meu de vedere”, a afirmat Liviu Coacăză, directorul sportiv al Mureșului Vințu.

Inspirat titluarizat de Dan Mănăilă, mijlocașul Alin Apetri s-a dovedit supriza plăcută din angrenajul oaspeților, prestația reușită fiind încununată cu o execuție de excepție la golul secund. “Mă bucur foarte mult că am reușit să promovăm și să înscriu. Am câștigat, ne-am atins obiectivul, suntem în Liga a 3-a și acest lucru contează. Să vedem dacă vom continua și în eșalonul terț, ne-am dori acest lucru”, a menționat Alin Apetri.

Chiar dacă prezența sa în primul unsprezece a stat sub semnul întrebării din pricina problemelor medicale, Ionuț Bratima a intrat titular, contribuind decisv la două din cele trei goluri marcate de echipa sa în returul barajului. “Trăim un sentiment plăcut, ne-am dorit foarte mult să îndeplinim acest obiectiv. Cadou nostru pentru suporterii din Vințu și cei care ne-au fost alături este promovarea. Le mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit, conducere, suporteri, autorități și ne dorim să continuăm munca începută, să rămân aici, alături de prietenul meu Alin Apetri și în Liga a 3-a”, a declarat fotbalistul în vârstă de 28 de ani, ce intenționează să rămână la Mureșul Vințu, chiar dacă este curtat și de FC Zalău.

Cei doi mijlocaşi şi-au exprimat punctul de vedere la finele partidei de baraj de la Luduş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea