Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Proteste împotriva restricțiilor impuse de Guvern într-o comună din Alba: „Doamne Isuse Hristoase ridică oameni să judece pe cei care au distrus România”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Protestatarii împotriva măsurilor anti-Covid-19 impuse de Guvern pentru combaterea pandemiei de coronavirus s-au strâns și marți în toată țara.

În Alba Iulia oamenii nemulțumiți s-au strâns marți, în jurul orei 18.00, la Catedrala Încoronării, apoi au pornit într-un marș prin oraș scandând ”Libertate”, ”Alba Iulia trezește-te”, ”Jos Guvernul”, ”Sport = Viață”, ”Vrem gripa sezonieră înapoi!”.

Proteste anti restricții au avut loc și în comuna Cricău, mai mulți oameni nemulțumiți ieșind în stradă cu steaguri tricolore și scandând ”Libertate, libertate”. Unii dintre ei au implorat ajutorul divinității pentru ca oamenii să iasă din case și „să judece pe cei care au distrus România”.

YouTube video

Potrivit primarului Todericiu Aurel Florin, sunt proteste la nivelul comunei, însă manifestanții își spun nemulțumirile în mod pașnic.

YouTube video

În județul Alba, astăzi este a treia zi de proteste, acestea debutând duminică, organizate de Sendy Țălnar și continuând luni noaptea cu sute de oameni în municipiul Alba Iulia, Cugir și Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea