Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| PROTESTE faţă de restricţiile anti-COVID impuse de Guvern, la București. Deputatul Daniel Ghoerghe Rusu: „Sperăm ca astăzi să se încheie totul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două proteste au loc, sâmbătă, în Bucureşti, faţă de restricţiile impuse de autorităţi şi faţă de introducerea certificatului verde.

În Piaţa Universității s-au strâns câteva sute de persoane care au steaguri tricolore şi reclamă dictatura medicală, cerând libertate, printre care și deputatul AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu.

„Am venit astăzi, în Piața Universității, alături de peste 200 de patrioți, de oameni cu suflet mare din județul nostru. Am coborât moții din Apuseni, am coborât pe cei din podișul Secașelor și de pe Târnavă să ne spunem într-un glas nemulțumirea față de tot ce întâmplă în România în aceste zile.

Statul de Drept, Constituția, legile țării sunt călcate în picioare. Acest Guvern și această conducere se agață disperată cu ghearele de un scaun și nu este normal.

YouTube video

Nu este normal să fim vaccinați fără dreptul nostru, nu este normal să ni se impună anumite limitări ale libertății noastre, pentru care strămoșii noștri au murit. Nu este normal ceea ce se întâmplă astăzi în România. Ne îndreptăm spre pași rapizi spre o dictatură și sperăm ca astăzi să se încheie totul.

Sperăm ca acest nemernic, Florin Cîțu, împreună cu toată șleahta lui să-și ia la revedere și să plece”, a declarat deputatul Daniel Gheorghe Rusu, pentru ziarulunirea.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Oameni cu inimă mare: Un tânăr frizer din Sebeș a tuns gratis copiii de la două orfelinate Alex Fulea, un tânăr frizer din Sebeș, alături de colegii săi din Sibiu, au tuns mai mulți copilași de la două orfelinate din Sibiu. Gestul nu s-a oprit aici, strângând cu ajutorul cliențiilor mai multe haine, jucării și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea