Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO| Prima școală privată din Municipiul Alba Iulia, gata să-și primească învățăceii, de la creșă și grădiniță până la final de ciclu primar

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

VIDEO| Prima școală privată din Municipiul Alba Iulia, gata să-și primească învățăceii, de la creșă și grădiniță până la final de ciclu primar

Nicolaie Moldovan, fostul city manager al Municipiului Alba Iulia, a anunțat Ziua Porților deschise la prima școală privată din Alba Iulia.

„Prima școală privată din Alba Iulia e deja ridicată. Și gata să-și primească învățăceii, de la creșă și grădiniță până la final de ciclu primar.

Pe 25 martie, de la 11 dimineața până seara târziu, suntem așteptați, toți, să vedem la față locului cum e sa dai mai mult decât o șansă educației. Să îi dai și pereți, și dotări de top și, cel mai important, oameni cu suflet, dascăli care să înțeleagă că valoarea învățăturii nu are aproape nicio legătura cu greutatea ghiozdanului.

Încurajez și susțin investițiile private în calitatea educației. Trebuie investite cu încredere și speranță complementare actului didactic din învățământul de stat. Oriunde dascălii își fac bine treaba pentru copiii noștri, oriunde administratorii asigură infrastructura didactică programul de studii adecvate, oriunde tehnologia e prezentă pentru a asista procesul de învățare, acolo va exista progres și reușită pentru cei dragi nouă și pentru comunități locale. Admir și prețuiesc antreprenorii care investesc în educație, le apreciez curajul și ambiția de a demonstra că se poate.

Felicitări echipei de la Gradinita Lumea Ștrumfilor și Școala Primară 1 Decembrie 1918 pentru această nouă reușită. Le doresc anduranță în generații educate, rezultate competitive cu pregătirea copiilor, dascăli motivați și părinți mulțumiți și atașați de această nouă școală din municipiu.

Ne vedem de Buna Vestire la Ziua Porților și Inimilor Deschise, la prima școala construită de la zero în Alba Iulia!”, a transmis Nicolaie Moldovan, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbat, căzut cu bicicleta, aflat în stop cardio-respirator, în localitatea Boz. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea echipajului medical la locul producerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea