Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| PREMIERĂ în Alba Iulia: Poliția Locală ridică mașini în zona Tribunalului

Ziarul Unirea

Publicat

în

VIDEO| PREMIERĂ în Alba Iulia: Poliția Locală ridică mașini în zona Tribunalului

În dimineața zilei de marți, 18 octombrie, polițiștii locali din municipiul Alba Iulia ridicau autovehiculele parcate neregulamentar în zona Tribunalului.

Putem spune că este o premieră pentru municipiu faptul că polițiștii și-au luat inima în dinți și au început ridicările din acea zonă, după ce a fost evitată mult timp.

YouTube video

Reamintim că ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Alba Iulia a reînceput în 3 octombrie, după o pauză de un an. Primăria a achiziționat pentru acest serviciu o autoutilitară pentru ridicat mașini, în valoare de peste 150 de mii de euro.

Ridicarea vehiculelor este efectuată de către personalul desemnat din cadrul Serviciului Poliția Locală, prin intermediul căruia va fi realizată și activitatea de transport, depozitare și eliberare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Călin Hartzos, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, admis la Academia Forțelor Aeriene a SUA, pe singurul loc repartizat elevilor de colegiu militar din România, în acest an

Ziarul Unirea

Publicat

în

Călin Hartzos, absolvent al Colegiului Militar din Alba Iulia, admis la Academia Forțelor Aeriene a SUA, pe singurul loc repartizat elevilor de colegiu militar din România, în acest an Absolventul Călin Hartzos a fost admis la una dintre cele mai prestigioase academii din Statele Unite ale Americii, Academia Forțelor Aeriene din Colorado Springs”, pe sigurul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea