Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| PREMIERĂ în Alba Iulia: Poliția Locală ridică mașini în zona Tribunalului

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

VIDEO| PREMIERĂ în Alba Iulia: Poliția Locală ridică mașini în zona Tribunalului

În dimineața zilei de marți, 18 octombrie, polițiștii locali din municipiul Alba Iulia ridicau autovehiculele parcate neregulamentar în zona Tribunalului.

Putem spune că este o premieră pentru municipiu faptul că polițiștii și-au luat inima în dinți și au început ridicările din acea zonă, după ce a fost evitată mult timp.

YouTube video

Reamintim că ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Alba Iulia a reînceput în 3 octombrie, după o pauză de un an. Primăria a achiziționat pentru acest serviciu o autoutilitară pentru ridicat mașini, în valoare de peste 150 de mii de euro.

Ridicarea vehiculelor este efectuată de către personalul desemnat din cadrul Serviciului Poliția Locală, prin intermediul căruia va fi realizată și activitatea de transport, depozitare și eliberare a vehiculelor staționate neregulamentar pe raza municipiului Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu” Elevul de la Liceul „H.C.C” din Abrud, Paul Toader, a participat în acest an școlar la 6 discipline în cadrul etapelor județene a olimpiadelor școlare. Dintre acestea, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea