// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

VIDEO. PODUL UNIRII, investiție de 6 milioane de lei, subiect de GLUME: Oamenii au găsit o bandă care restricționează accesul și au legat-o de stâlpii lui

Oamenii se distrează pe seama Podului Unirii de la Alba Iulia, investiție de aproape șase milioane de lei: Au găsit, după 1 Decembrie, o bandă care restricționează accesul și au legat-o de stâlpii lui, inducând astfel trecătorii în eroare.

Contactați de ziarulunirea.ro, reprezentanții Poliției Locale au spus că accesul pe Podul Unirii, care face legătura dintre Monumentul Unirii și Catedrala Reîntregirii, nu este restricționat, iar cel mai probabil oamenii au găsit banda după 1 Decembrie, când au fost multe astfel de restricții.

”Am luat, am verificat, Poliția locală nu a pus banda respectivă. Am verificat foarte bine, niciun polițist local nu a montat banda respectivă. E posibil ca cineva, după 1 decembrie, să fi intrat în posesia ei, că am avut foarte multe zone restricționate și să fi făcut o glumă sau ceva. Am dispus ca o echipă să meargă și să ia banda”, potrivit reprezentanților Poliției Locale.

Banda a fost luată jos la scurt timp după ce a fost pusă.

Un pod iluminat, construit din metal şi lemn, cu margini de sticlă, face legătura între Monumentul Unirii de la Alba Iulia şi Catedrala în care au fost încoronaţi Regii Ferdinand şi Maria. Podul Marii Uniri are o lungime de 150 metri şi o lăţime de 6 metri. Investiția a fost de aproape 6 milioane de lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419