Rămâi conectat

Curier Județean

VIDEO. PODUL UNIRII, investiție de 6 milioane de lei, subiect de GLUME: Oamenii au găsit o bandă care restricționează accesul și au legat-o de stâlpii lui

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oamenii se distrează pe seama Podului Unirii de la Alba Iulia, investiție de aproape șase milioane de lei: Au găsit, după 1 Decembrie, o bandă care restricționează accesul și au legat-o de stâlpii lui, inducând astfel trecătorii în eroare.

Contactați de ziarulunirea.ro, reprezentanții Poliției Locale au spus că accesul pe Podul Unirii, care face legătura dintre Monumentul Unirii și Catedrala Reîntregirii, nu este restricționat, iar cel mai probabil oamenii au găsit banda după 1 Decembrie, când au fost multe astfel de restricții.

”Am luat, am verificat, Poliția locală nu a pus banda respectivă. Am verificat foarte bine, niciun polițist local nu a montat banda respectivă. E posibil ca cineva, după 1 decembrie, să fi intrat în posesia ei, că am avut foarte multe zone restricționate și să fi făcut o glumă sau ceva. Am dispus ca o echipă să meargă și să ia banda”, potrivit reprezentanților Poliției Locale.

Banda a fost luată jos la scurt timp după ce a fost pusă.

Un pod iluminat, construit din metal şi lemn, cu margini de sticlă, face legătura între Monumentul Unirii de la Alba Iulia şi Catedrala în care au fost încoronaţi Regii Ferdinand şi Maria. Podul Marii Uniri are o lungime de 150 metri şi o lăţime de 6 metri. Investiția a fost de aproape 6 milioane de lei.

https://www.youtube.com/watch?v=HliIVjsNbjk


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea