Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO: Pocăiții și-au tras piesă hip-hop și videoclip – Hristos este in control (2013)

Bogdan Presecan

Publicat

în

„Hristos este in control” este prima piesă de pe albumul hip-hop lansat de Pocăiții. Versurile reprezintă un mesaj de întoarcere la Hristos și de pocăință.

Organizațiile religioase își actualizează mereu metodele și canalele de comunicare prin care își propovăduiesc mesajul și caută noi membri pentru a-și întări rândurile. Oficialii Bisericii Ortodoxe, care criticau vehement în urmă cu puțini ani fenomenul internetului și al rețelelor de socializare, folosesc acum frecvent aceste instrumente în misiunea lor.

Confesiunile religioase neoprotestante, pocăiții – cum sunt numiți in popor, sunt mai avangardiste în ceea ce privește metodele folosite pentru atragerea tinerilor spre credință, decât confesiunea ortodoxă. Un exemplu în acest sens este și  proiectul muzical al “Pocăițiilor” – Hristos este în control! Albumul conține 7 piese, deocamdată fiind lansată doar prima, cea care poartă și numele albumului. Interpretare si text: Poca, Benyo, DJ: Linus, Instrumental: beatsplanet.com

„Nu stiu ce inseamna pentru unii numele lui Iisus dar in noi nu poate starni decat sarbatoare, bucurie, cantare si glorie”. (Pocaitii)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea