VIDEO: PNL a tipărit volumul ”Cartea neagră a guvernării PSD – Un an pierdut pentru România” – Care sunt cele mai importante promisiuni neîndeplinite

La conferința de presă susținută, vineri, la sediul PNL din Alba Iulia, deputatul Florin Roman a prezentat volumul elaborat de partid – ”Cartea neagră a guvernării PSD – Un an pierdut pentru România”, care conține informații despre 724 de măsuri promise de PSD, dintre care doar 33 au fost îndeplinite iar 96 au fost îndeplinite parțial.

Politicianul a enumerat cele mai importante măsuri care trebuiau să intre în aplicare din 1 ianuarie 2018, dar nu s-au îndeplinit: creșterea salariilor din sectorul public cu 20% față de 2017; impozit zero pentru vetinurile mai mici de 2000 de lei pe lună; neimpozitarea veniturilor pentru medici sau IT-iști, indiferent de valoarea salariului; indexarea punctului de pensie conform legii în vigoare, adoptarea și aplicarea noii Legi a pensiilor; reducerea contribuțiilor sociale de la 39,25%, la 35%; eliminarea contribuțiilor sociale pentru activitățile independente; reducerea TVA la 18%; impozit zero pentru terenurile agricole; impozit zero pentru autoturismele cu o capacitate mai mică de 1600 cmc; impozit zero pentru dividende:

Florin Roman a declarat că alegătorii care au votat PSD constată acum că cele mai importante măsuri din programul de guvernare ”sunt aruncate la gunoi” sau amânate.

”Din păcate toți plătim această factură și practic duc România în haos și în groapă”, a concluzionat deputatul liberal.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

marius 26 ianuarie 2018 at 19:18

,, Din păcate toți plătim această factură și practic duc România în haos și în groapă”
Am înțeles de la domnul Roman ca- România este în haos și haosul în groapă.
Ce bine ca avem ce lectura în groapă. Carea a venit la fix și un sfert.
Ne-ar interesa sa știm de unde putem să o achiziționăm și dacă se vinde cu haos cu tot?
Îl întrebăm, cu respect, pe domnul Roman, dacă mai sunt valabile versurile poetului Eminescu
,, Din haos, doamne am apărut
Și m-aș întoarce-n haos.
Și din repaus m-am născut,
Mi-e sete de repaus.,,
Îl mai întrebăm, firește respectuos, pe domnul Roman, dacă nu crede că marele poet a făcut cumva referire, aprioric, la activitatea domniei sale de om activ și pus pe cereri de demisie cu nemiluita când vorbește despre repaus.
Ps. Am citit, undeva, că cei care se nasc din repaus au activitate verbală cu suflu sistolic și tensiune oscilantă. O fi adevărat sau sunt simple răutăți la adresa distinsului om de stat? Eu personal înclin să cred că sunt simple răutăți. Invidia e mare. Mult mai mare decât activitatea. Și cine nu vede ce face domnia sa, ori e nevăzător, ori tribuna de la care vorbește domnul Roman e prea înaltă.
Ps.După ultimatum, urmează și declarația de război?

apoliticul 27 ianuarie 2018 at 8:45

Necrologul PNL cand apare ?

apoliticului 27 ianuarie 2018 at 11:08

Necrologul PNL-ului mai tarziu, dupa ce ne vom fi inecat cu totii in laptele si mierea PSD (Partidul Sluga lui Dragnea)..

crestinu` si....nu prea 28 ianuarie 2018 at 17:34

Au bani pt tiparituri care critica realizarile altora , da`….nu vor sa explice cum de n-au idei care sa-i capaciteze pe romani sa-i voteze !

eneea 29 ianuarie 2018 at 8:59

Nu am vazut nicaieri programul de guvernare ai PNL.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...