Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Paul Ciucă, Industria Galda, după reunire: „Vrem să repetăm evoluţiile din anii trecuţi, juniorii sunt o problemă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Paul Ciucă este cel mai longeviv antrenor din Alba, „principalul” Industriei Galda de Jos urmând să înceapă al treilea sezon consecutiv la cârma divizionarei terţe, cea mai bine situată în ediţia trecută, între competitoarele judeţene ce au activat în Liga a 3-a, Seria a 4-a.

Un exemplu de pasiune pentru fotbal, ultima probă fiind această primăvară, când echipa sa a jucat fără a fi plătită, dar s-a aflat până cu două etape înainte de final în calculele luptei pentru promovare, Ciucă şi-a expus intenţiile în ceea ce priveşte parcursul Industriei, principala problemă cu care se confruntă fiind lipsa juniorilor Under 19.

Am reuşit să ne păstrăm nucleul de bază (n.r. – prelungirea contractelor cu Frenţiu, S. Mureşan, G. Goronea, Haiduc) şi ne dorim să continuăm pe linia ultimilor ani, să rămânem la acelaşi nivel, să mulţumim lumea. Va fi o toamnă liniştită din punct de vedere financiar, dar suntem îngrijoraţi de problema juniorilor. Nu avem posibilităţi să-i aducem din altă parte, nu le putem oferi cazare şi masă, iar noi încă nu producem”, a spus Paul Ciucă.

*”Nu facem cadouri, chiar dacă e Unirea Alba Iulia”

Principalul Industriei a abordat şi chestiunea celor doi jucători aflaţi sub contract, Al. Man şi R. David, ce doresc să plece la Unirea Alba Iulia, respectivii fotbalişti neprezentându-se luni la nicio reunire, semn că situaţia rămâne încurcată. “Nu ne opunem, dacă îşi doresc să plece, suntem deschişi la discuţii, iar în cazul unei oferte rezonabile le acordăm actele. Aşa cum a fost corect să plătim pentru Olar, iar Unirea Alba Iulia merita respectiva sumă, aşa trebuie să vină şi ei la negocieri. Nu facem cadouri, chiar dacă este Unirea Alba Iulia”, a concluzionat Paul Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea