Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| O persoană dintr-o comună din Alba, SANCȚIONATĂ pentru continuarea propagandei electorale: A postat pe o rețea socială îndemnul de a vota o anumită formațiune politică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procesul electoral s-a desfășurat, până la ora acestei declarații, fără a fi înregistrate incidente în planul siguranței publice sau în ceea ce privește buna desfășurare a exercitării dreptului la vot.

Polițiștii s-au sesizat, din oficiu, în legătură cu faptul că, în această după amiază, o persoană din comuna Crăciunelu de Jos a postat pe o rețea socială o fotografie cu partea din spate a actului de identitate având aplicat timbru autocolant cu mențiunea ”votat” împreună cu îndemnul de a vota o anumită formațiune politică.

Persoana a fost sancționată contravențional, în conformitate cu prevederile art. 98 din Legea 208 din 2015, pentru continuarea propagandei electorale.

YouTube video

În jurul orei 17,30, pe parcursul activităților de patrulare desfășurate în teren de forțele de ordine, s-a constatat faptul că la două societăți comerciale din Alba Iulia, situate la o distanță mai mică de 500 de metri de două secții de votare, se comercializează băuturi alcoolice.

Reprezentanții societăților comerciale au fost sancționați contravențional, conform Legii 208 din 2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților.

Misiunea forțelor de ordine continuă. În acest moment, la cele 439 de secții de votare dar și în teren sunt prezenți peste 800 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.

După încheierea votului, efectivele MAI vor rămâne în dispozitiv pentru a asigura protecția transportului către Biroul Electoral Județean a buletinelor de vot și a celorlalte materiale care rezultă în urma votării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea