Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| O persoană dintr-o comună din Alba, SANCȚIONATĂ pentru continuarea propagandei electorale: A postat pe o rețea socială îndemnul de a vota o anumită formațiune politică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Procesul electoral s-a desfășurat, până la ora acestei declarații, fără a fi înregistrate incidente în planul siguranței publice sau în ceea ce privește buna desfășurare a exercitării dreptului la vot.

Polițiștii s-au sesizat, din oficiu, în legătură cu faptul că, în această după amiază, o persoană din comuna Crăciunelu de Jos a postat pe o rețea socială o fotografie cu partea din spate a actului de identitate având aplicat timbru autocolant cu mențiunea ”votat” împreună cu îndemnul de a vota o anumită formațiune politică.

Persoana a fost sancționată contravențional, în conformitate cu prevederile art. 98 din Legea 208 din 2015, pentru continuarea propagandei electorale.

În jurul orei 17,30, pe parcursul activităților de patrulare desfășurate în teren de forțele de ordine, s-a constatat faptul că la două societăți comerciale din Alba Iulia, situate la o distanță mai mică de 500 de metri de două secții de votare, se comercializează băuturi alcoolice.

Reprezentanții societăților comerciale au fost sancționați contravențional, conform Legii 208 din 2015 privind alegerea Senatului și a Camerei Deputaților.

Misiunea forțelor de ordine continuă. În acest moment, la cele 439 de secții de votare dar și în teren sunt prezenți peste 800 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne.

După încheierea votului, efectivele MAI vor rămâne în dispozitiv pentru a asigura protecția transportului către Biroul Electoral Județean a buletinelor de vot și a celorlalte materiale care rezultă în urma votării.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel UMANITAR pentru o familie cu 8 copii din Alba: Trăiesc într-o cameră cu două paturi, fără jucării, haine și încălțăminte Un apel umanitar pentru o familie din Zlatna, cu 8 copii, a fost lansat pe Facebook de o iubitoare de animale. Andreea Berar a întâlnit familia în timp ce împărțea pungi cu cadouri pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare