Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Noapte albă pentru deschiderea traficului pe autostrada A10 Sebeș – Turda, între Alba Iulia și Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noapte albă pentru deschiderea traficului pe autostrada A10 Sebeș – Turda, între Alba Iulia și Aiud

Mâine, așa cum a anunțat oficial Ministrul Transporturilor și Compania Națională de Autostrăzi va fi deschis complet traficul pe autostrada A10 Sebeș – Turda. E vorba de 1,5 kilometri, din lotul 1, 24,25 kilometri, din lotul 2 și circa 3 kilometri din lotul 3, rămași muzeu, până la nodul rutier Aiud.

Citește și: OFICIAL| MARȚI: Se deschide circulația pe Autostrada A10 Sebeș–Turda, lotul 2. Planul de Management de Trafic, aprobat de către CNAIR

Antreprenorul grec, Aktor, a mobilizat pe lot aproximativ 200 de oameni și lucrează la ultimele finisaje înainte de darea în trafic.

Reporterii ziarulunirea.ro, așa cum v-au obișnuit, i-au surprins seara târziu, în jurul orei 21, pe muncitori, lucrând între kilometrul 25 și 27. Aici au fost bătuți stâlpii de parapeți și se montează parapeți pentru a nu mai restricționa traficul după deschiderea circulației.

YouTube video

Profitând de moment, reporterii noștri au surprins și o fotografie superbă cu nodul rutier Teiuș, complet iluminat.

„În zona Dealului Oiejdea, unde au apărut alunecări de teren, una dintre căi nu este încă finalizată. Ca atare, pe acest sector -de 1,5 km- se va circula în ambele sensuri, dar pe o singură cale, în regim de Drum Național. Situația a impus limitarea vitezei la 60 km/h în zona respectivă, dar și limitarea la 100 de km/h pe restul lotului 2.

Constructorul va trebui să monteze toate elementele de siguranță și să semnalizeze prin marcaje provizorii zonele unde acestea nu sunt definitivate”, au transmis reprezentanții CNAIR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea