Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Ninge ca-n povești pe Transalpina, cu câteva zile înainte de Paște: Intervin drumarii cu utilaje de deszăpezire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ninge ca-n povești pe Transalpina, cu doar patru zile înainte de Paște, iar în anumite zone din țară peisajul aduce aminte mai degrabă de Crăciun. În Carpații Meridionali ninge ca în toiul iernii, iar turiștii aflați în stațiunile de acolo se bucură din plin de câteva zile de iarnă autentică.

În staţiunea Rânca, aflată pe Transalpina, la o altitudine de 1.600 de metri, a început să ningă viscolit încă de marți, 11 aprilie. Câteva ore de ninsoare puternică au fost de ajuns pentru a se depune un strat consistent de zăpadă.

Drumarii au intervenit imediat cu utilaje de deszăpezire, acționând în permanenţă pentru a asigura circulaţia în condiţii de siguranţă.

Cel mai mult au avut de suferit șoferii care deja au apucat să schimbe cauciucurile de iarnă cu cele de vară. Ei sunt sfătuiți să nu urce în zona montană, chiar dacă vacanța de Paște a copiilor îi îmbie pe mulți părinți să se întoarcă, pentru câteva zile, pe pârtia de schi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea