Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Moții din Lupșa colindă la Cluj: Cântecele de Crăciun au răsunat în autocarul cu care se deplasau spre spectacol

BONTEA Alexandru

Publicat

în

VIDEO| Moții din Lupșa colindă la Cluj: Cântecele de Crăciun au răsunat în autocarul cu care se deplasau spre spectacol

Corul Bisericii Ortodoxe din Lupșa, Țara Moților, a susținut un concert de colinde la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, în cursul zilei de miercuri, 7 decembrie.

Pe drumul spre Cluj, aceștia au decis să faca o mică repetiție, dar au decis să și împărtășească acest moment extrem de emoționant și pe rețelele de socializare.

Astfel, unul din membrii corului a postat pe pagina de socializare un videoclip în care corul din comuna Lupșa colindă, vestind aproprierea Nașterii Domnului.

YouTube video

Preotul Vasii Ioan din parohia Lupșa și un alt fiu al satului, preotul Bădău Ioan Cosmin au acompaniat corul.

În urmă cu câțiva ani au colindat în București, iar an de an se întrunesc pentru a se deplasa la colindat în diferite colțuri ale țării.

În cadrul spectacolului de la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca a mai participat și Corul Bărbătesc din Vâltori – Grupul Casei de Cultură Zlatna, Ansamblul „Citera cu Dor” Ciuruleasa, Ansamblul folcloric Țarina Cupru Min Abrud și Taraful și grupul de tulnicărese din Albac.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

28 februarie 2024 | Comemorarea a 239 de ani de la Martiriul lui Horea, Cloșca și Crișan, la Alba Iulia: Slujbă religioasă și depuneri de coroane și jerbe. PROGRAM

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 februarie 2024 | Comemorarea a 239 de ani de la Martiriul lui Horea, Cloșca și Crișan, la Alba Iulia: Slujbă religioasă și depuneri de coroane și jerbe. PROGRAM Miercuri, 28 februarie 2024, la Alba Iulia va avea loc comemorarea a 239 de ani de la Martiriul lui Horea, Cloșca și Crișan, la Obeliscul lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea