Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Mircea Trifu spune că are ”cheia” dezvoltării municipiului Alba Iulia. Cum rezolvă problema locurilor de muncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Candidatul independent la Primăria Alba Iulia Mircea Trifu împărtășește viziunea sa de dezvoltare economică a municipiului Alba Iulia și prezintă sursele de finanțare.

Mircea TrifuMircea Trifu arată că municipalitatea trebuie să achiziționeze o suprafață de teren de circa 30-40 de hectare în zona centurii, aproape de viitoarea autostradă Sebeș-Turda, unde să dezvolte un parc industrial. Astfel, după ce amplasamentul va fi dotat cu utilități, acesta va fi închiriat companiilor naționale, iar administrația va avea dublu de câștigat: prin crearea locurilor de muncă pentru cetățeni și prin colectarea de impozite la bugetul local.

Finanțarea pentru această investiție poate fi asigurată de la bugetul local, respectiv de la Banca Europeană de Investiții.

”Costul de achiziție a terenului ar fi undeva în jur de un milion de euro la un preț mediu de 3 euro pe mp. Banii pot fi asigurați în trei feluri:

Din bugetul local. Să ne gândim că anul trecut primăria a achiziționat un teren de 5.000 mp în spatele Bazinului Olimpic cu 250.000 de euro să facă alt bazin de înot în aer liber.

De la Banca Europeana de Investiții, care oferă finanțare pentru proiecte care contribuie la atingerea obiectivelor U.E.

Metoda ”BONIE TYLER”. Adica n-o mai chemăm de 20 de ori să cânte o ora în Piața Cetății și realizăm platforma industriala”, a spus Trifu.

Întregul plan, în filmările alăturate:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea