VIDEO Mircea Trifu: Locuitorii cartierului Bărăbanț au nevoie de giratoriu la intersecția cu strada Alexandru Ioan Cuza

Mircea Trifu, unul dintre candidații independenți la Primăria Alba Iulia, a conchis, după o vizită în Bărăbanț, că locuitorii acestui cartier au nevoie, fără doar și poate, de un sens giratoriu la intersecția cu strada Alexandru Ioan Cuza (strada principală). 

Mircea Trifu01

Elit ELIT

Mircea Trifu s-a aflat, sâmbătă, în cartierul Bărăbanț din Alba Iulia, unde și-a continuat campania de strângere de semnături. Trifu ne-a precizat, fără a face un studiu sociologic, ci doar după câteva discuții cu oamenii, că aceștia, ”în proporție de 80% vor alt primar, care să nu fie implicat politic”.

Potrivit lui Trifu, una dintre cele mai arzătoare probleme ale bărăbănțenilor este lipsa unui sens giratoriu, pe strada Alexandru Ioan Cuza, la ieșirea din cartier. ”Au făcut tot felul de solicitări, cereri, dar cu toate acestea primăria a amânat. Sper să rezolvăm, după 5 iunie, într-o lună de zile”, a spus optimistul Mircea.

Trifu spune că Primăria Alba Iulia ar fi trebuit să facă mult mai multe investiții în cartierul Bărăbanț după ce acesta s-a unit cu municipiul reședință de județ.

După cum puteți vedea, Mircea Trifu se află în continuare pe bicicletă, dar a ”trecut” pe video – pentru a ajunge mai ușor în casele oamenilor – și merge pe teren alături de echipa de campanie, care, deocamdată, este formată doar din doi membri.

Nu mai scriem noi prea multe pentru că vă lăsăm pe dvs. să urmăriți discuția cu Trifu și să trageți concluziile.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

6 Comentarii

nice 27 martie 2016 at 19:46

inca unul nu strica…. si asa suntem plini de ele..

Ion 27 martie 2016 at 21:41

Poate ma lamureste mircea: ce semnifica afisul lui electoral? Vom avea primar care vine la primarie noaptea, sau ne pregateste si el o viata de noapte gen amsterdam?

Mircea TRIFU 28 martie 2016 at 2:53

In 5 iunie e luna noua…asta e semnificatia…Adica un nou primar:)

ilie de la uzina 28 martie 2016 at 9:32

la fiecare 4 ani apar tot felul de figuranti care arunca cu noroi in mircea hava.
saptamana trecuta citeam un articol scris de un pensionar militar.
in general tot felul de figuranti, fripturisti, sau mai rau pensiuoanri speciali-astia nu stiu altceva decat sa-si mulga propria tara.
apoi mircea hava strege pe joc uc ei la alegeri.
si dispar toti.
si apar iar peste 4 ani.
si viata merge inainte.
ps: avem nevoie de sensuri giratorii.
din fericire le face mircea hava si pe astea.
si alte lucruri.

mda 28 martie 2016 at 12:30

Sa bage in cap un singur lucru cei care vor un „independent” pe post de primar: primar INDEPENDENT + consiliul local POLITIC = un primar marioneta. Bugetul e votat de CONSILIU, PUZ-urile tot de CONSILIU, TAXELE SI IMPOZITELE tot de CONSILIU. NIMIC nu se misca in oras FARA votul CONSILIULUI. Niciun contract, nicio concesiune, NIMIC. Dar poate vreti o administratie precum cea de la Bucuresti, unde un alt primar „independent” a ajuns la beciul domnesc, cu realizari infime…

S 28 martie 2016 at 14:17

„Pusche, pe limba” Trifule, ca habauc cum esti, sigur, te vei „bloca”, in „sensul giratoriu”, cu bicicleta, dand ture la nesfarsit, nestind pe unde s-ao apuci!

Comentariile sunt oprite