Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

VIDEO. Mircea Hava, despre decizia de retragere a unor postări de pe Facebook: Se lucrează cu firme, ei trebuiau să respecte legea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul PNL Alba, Mircea Hava, a declarat duminică după ce a ieșit de la vot, fiind întrebat despre decizia Biroului Electoral Județean (BEJ) Alba care a dispus retragerea unor postări sponsorizate de pe Facebook, că liberalii au lucrat cu firme care trebuiau să respecte legea.

mircea-hava01BEJ Alba a dispus retragerea unor postări sponsorizate de pe Facebook, după ce a fost sesizat despre faptul că liberalii ar fi continuat propaganda electorală şi sâmbătă, publicând anunţuri care îndemnau internauţii la votarea candidaţilor PNL.

PSD Alba a depus, sâmbătă, plângeri la BEJ Alba şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Alba privind continuarea campaniei electorale de către PNL prin trei dintre liderii locali, respectiv secretarul general adjunct al PNL, Florin Roman, liderul PNL Alba, Mircea Hava și prim-vicepreședintele PNL Alba, Ion Dumitrel. 

”Nu sunt pe contul meu. Aici ar trebui să știți foarte bine că se lucrează cu societăți, cu firme, care fac lucrurile acestea și ei trebuiau să respecte legea, să sponsorizeze, dacă trebuia până la 7.00 dimineața, dacă trebuia până la 12.00, dacă trebuia până acum. Nu au respectat, e problema lor, noi am plătit, avem contracte”, a spus Mircea Hava presei, după ce a votat, fiind chestionat pe acest subiect.

Liderul PNL Alba a adăugat că ”emoția e foarte mare” că o să fie amendat, însă le-a spus jurnaliștilor să nu își facă ”nicio problemă”.

”Până acolo mai există instanțe, există responsabilitatea contractului pentru fiecare om. Nu îmi e teamă de nimic, numai de vreme rea, nici de vreme rea că știu să-mi deschid umbrela”, a spus Hava.

BEJ Alba a admis sesizarea organizaţiei PSD Alba şi a dispus PNL Alba retragerea postărilor sponsorizate de pe Facebook care îndeamnă la votarea candidaţilor liberali din Alba.

Decizia BEJ Alba are drept de contestaţie în 48 de ore, iar aceasta se depune la Biroul Electoral Central.

În judeţul Alba, pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, au fost delimitate 440 de secţii de votare, iar la urne sunt aşteptate peste 315.600 de persoane.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea