Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO Medicul care a ieșit pe locul doi, deși era singurul candidat pentru un post la Spitalul Județean Alba. Are acum cea mai mare rețea de clinici oftalmologice din Transilvania

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Medicul care a ieșit pe locul doi, deși era singurul candidat pentru un post la SJU Alba. Are acum cea mai mare rețea de clinici oftalmologice din Transilvania

Teodor Holhoș, cunoscutul medic oftalmolog din Alba Iulia, a dezvăluit într-un material filmat împreună cu Cătălin Măruță, care a fost drumul parcurs de la un medic necunoscut, la proprietarul celor mai performante clinici din țara noastră.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cătălin Măruță a filmat pentru podcastul ”Acasă la Măruță”, pe străzile din Alba Iulia, însoțit de cunoscutul medic oftalmolog, Teodor Holhoș. Acesta deține în prezent 6 clinici de chirurgie oftalmologică, în Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Sibiu, Alba Iulia, Turda și Mediaș și 13 cabinete de optică medicală.

Cătălin Măruță și  Teodor Holhoș au vizitat și prima clinică privată pe care a deschis-o în 2011 în Alba Iulia. Medicul din Alba își amintește cum a început de la zero, cum și-a construit prima clinică din fonduri proprii, cum nu îl cunoștea nimeni în oraș ca oftalmolog și cum monta singur rafturile în magazinul de optică medicală.

Cei doi au făcut o plimbare și în Cetatea Alba Iulia, iar Cătălin a vizitat căruța care îi poartă numele și cu care mai primise poze de la cei care au fost prin Cetate. ”La Căruță la Măruță” poartă numele proprietarului ei, pe care îl cheamă ca și pe celebrul prezentator!

YouTube video

În Transilvania, regiunea unde s-a născut și unde profesează, doctorul Teodor Holhoș a dezvoltat, pornind de la zero, cea mai mare rețea de clinici de oftalmologie din România care furnizează servicii medicale, inclusiv operații, de ultimă generație.

Prima „palmă” a primit-o când, spune Teodor Holhoș, i s-a refuzat accesul într-un spital de stat. Atunci a fost frustrat, însă de a doua zi s-a arătat și mai neobosit, punând cărămidă cu cărămidă la construcția propriului succes. Azi consideră că acel moment nu a fost decât șutul care l-a impulsionat să meargă înainte.

Doctorul Teodor Holhoș și clinicile sale sunt un exemplu de dezvoltare exclusiv prin resurse proprii. Cele cinci unități ale Rețelei de Clinici de Oftalmologie „Dr. Holhoș”, aflate în Alba Iulia, Mediaș, Sibiu, Turda și Cluj-Napoca, deschise în ultimii zece ani, vor fi urmate de un spital privat ce urmează a fi inaugurat în Alba Iulia, și acesta fiind dezvoltat de asemenea doar cu fonduri proprii.

Rețeaua „Dr. Holhoș” mai cuprinde, de asemenea, 12 cabinete de optică medicală, unde se fac investigații de bază (determinarea dioptriilor, tensiune oculară, fund de ochi etc.) și se pot achiziționa ochelari de vedere cu rețetă.

În prezent, Clinicile „Dr. Holhoș” sunt liderul pieței de servicii medicale oftalmologice din Transilvania. Clinica din Cluj-Napoca, de exemplu, este unul din cele două locuri din țară unde se poate realiza operația SMILE Pro, cea mai avansată intervenție de reducere a dioptriilor cu laser care se face în prezent în lume.

În clinicile din rețea se pot face de altfel majoritatea intervențiilor chirurgicale de oftalmologie, doctorul Teodor Holhoș fiind cel care realizează personal toate operațiile. Până acum, medicul a ajuns să realizeze peste 20.000 de intervenții chirurgicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea